- 4 Ağustos 2020
- 272
- 101
- 53
- 29
- Konu Sahibi Benimdunyamm
-
Doktara bugun goturucegim baktigimda bariz bi sekilde yapisiklik var buyuzden ne yapacagimi bilmiyorum moralim cok bozukNasıl anladınız? Doktor gördü mü?
Benim bildiğim kadarıyla ostrejenli kremler işe yarıyormuş. Olmadı çocuk cerrahi basit bir müdahale ile hallediyormuş.
Oyle ama ins kolay birseydir cunku kizim daha cok kucukSıkmayın canınızı çözümsüz bişiy olmasın yeter ki.
Ne kadarlık kuzu? Islak mendil kullanma tedbiren. Yapısal olabildiği gibi ıslak mendil kullanmından da olabiliyormuş.Oyle ama ins kolay birseydir cunku kizim daha cok kucuk
Daha 3 aylik aynen islak mendilden oluyormus maalesefNe kadarlık kuzu? Islak mendil kullanma tedbiren. Yapısal olabildiği gibi ıslak mendil kullanmından da olabiliyormuş.
Korkmayın. Dedim ya dermansız dert vermesin Allah. İnşşallah feraha çıkarsınız.Daha 3 aylik aynen islak mendilden oluyormus maalesefdua edin lutfen korkuyorum minigim icin
IKorkmayın. Dedim ya dermansız dert vermesin Allah. İnşşallah feraha çıkarsınız.
Amin canim ins cok tesekkur edrimKorkmayın. Dedim ya dermansız dert vermesin Allah. İnşşallah feraha çıkarsınız.
Amin canim Cok tesekkur ederim ama korkuyorum isteDoktor ne diyor ?
Doktor ne derse onu yapacaksınız.
Allah şifalar versin canım.
Merhaba yapışıklık ne durumda düzeldi mi? Doktor ne dedi?Amin canim Cok tesekkur ederim ama korkuyorum iste
Merhaba canim doktor bakti neden oldugu bilinmiyormus ama idar yapmasinda sorun olusturmadigi muddetce ergenlik donemine kadar kendiliginden acilmasini bekliyoruz dedi acilmazsa kucuk bi operasyonla aciyorlarmis.Merhaba yapışıklık ne durumda düzeldi mi? Doktor ne dedi?
Peki siz kontrol ediyomusunuz açılma var mı?Merhaba canim doktor bakti neden oldugu bilinmiyormus ama idar yapmasinda sorun olusturmadigi muddetce ergenlik donemine kadar kendiliginden acilmasini bekliyoruz dedi acilmazsa kucuk bi operasyonla aciyorlarmis.
Evet canim biraz fark var onceden daha kapaliydi birde artik islak mendil ve pisik kremi kullanmiyorum altini ilik su ile temizliyorum belki o yuzden kapanma ilerlemediPeki siz kontrol ediyomusunuz açılma var mı?
Bizimkinde de biraz fark var gibi ay sonu gidicez inşallah açılmıştırEvet canim biraz fark var onceden daha kapaliydi birde artik islak mendil ve pisik kremi kullanmiyorum altini ilik su ile temizliyorum belki o yuzden kapanma ilerlemedi
Gecmis olsun canim ins duzelir kuzular.Bizimkinde de biraz fark var gibi ay sonu gidicez inşallah açılmıştır
Herkese merhaba, üzerinden biraz zaman geçmiş umarım sorun çözülmüştür.Merhaba arkadaslar bebegimde labial fuzyon var ayni durumu yasayan varmi bana yardimci olurmusunuz ne yapmam gerek lutfe (Labial füzyon (vajina yapışıklığı)
Tesekkurlercanim ben doktora goturdum fakat hic bi oneride bulunmadi takip etmemi istedi eger tamamen kapanirsa mudahale edecmis yada ayni kalirsa ilerde cerrahi dedi suan bi sıķıntimiz yok umarim kendiliginden gecer.Herkese merhaba, üzerinden biraz zaman geçmiş umarım sorun çözülmüştür.
Bu durum başına gelenler okusun diye not etmek istedim foruma biİm başımızdan geçenleri. İnsan panikmyapıyor haliyle internete başvuruyor ve bazen okuduğumuz bir hikaye bizi rahatlatıyor.
Benim kızım 4 aylıktı ve bir gün banyodan sonra farkettim bu durumu. Tamamen yapışmış görünüyordu. Sanırım idrarı bile damlaya damlaya çıkıyordu. O sıralarda da çok ağlıyordu acaba idrar yolu kapanmış ve enfeksiyon mu oluşmuş dedik. Bu kapanma acaba hep mi vardı biz mi farketmedik dedik endişe ettik. Hemen ertesi güne randevu aldık doktordan.
Doktorumuz öncelikle bepantol pişik kremi bolca kulak temizleyicisi ile oraya koyup 3 saat sonra sert bir şekilde arayı açıp açılıp açılmadığına bakın dedi. Bir kaç defa bu şekilde yaparız açılmaz ise hormonlu bir krem vereceğini, o da yaramaz ise cerrahi yolla açılabileceğini. Bu durumun çok sık görüldüğünü söyledi. Her ihtimale karşı da idrar testi ve kültür testi istedi. Çok şükür bizim testlerde bi sorun çıkmadı. Bepantol krem yöntemini de ilk denemede açıldı. Çok rahatladık. Demek ki daha yeni yapışmış olmalı dedik.
Diyeceğim o ki hemen endişe etmeyin.
Hepinize sağlıklı günler dilerim...
Rica ederim. Siz de bepantol gibi yağlı bir pişik kremini hafiften sürersenİ belki en azından ilerlemez. En azından günde bir defa...eninde sonunda kimyasaldır krem uzun uzadıya da fazla sürmemek gerek diye düşünüyorum. Umarım kendiliğinden geçer sizinki deTesekkurlercanim ben doktora goturdum fakat hic bi oneride bulunmadi takip etmemi istedi eger tamamen kapanirsa mudahale edecmis yada ayni kalirsa ilerde cerrahi dedi suan bi sıķıntimiz yok umarim kendiliginden gecer.
Sizede gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?