Çocuk Hastalıkları Labial füzyon (vajina yapışıklığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Benimdunyamm

Avustralya
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
272
101
53
29
Merhaba arkadaslar bebegimde labial fuzyon var ayni durumu yasayan varmi bana yardimci olurmusunuz ne yapmam gerek lutfe (Labial füzyon (vajina yapışıklığı)

Son düzenleme:
Doktor ne diyor ?
Doktor ne derse onu yapacaksınız.
Allah şifalar versin canım.

Nasıl anladınız? Doktor gördü mü?
Benim bildiğim kadarıyla ostrejenli kremler işe yarıyormuş. Olmadı çocuk cerrahi basit bir müdahale ile hallediyormuş.

Nasıl anladınız? Doktor gördü mü?
Benim bildiğim kadarıyla ostrejenli kremler işe yarıyormuş. Olmadı çocuk cerrahi basit bir müdahale ile hallediyormuş.
Doktara bugun goturucegim baktigimda bariz bi sekilde yapisiklik var buyuzden ne yapacagimi bilmiyorum moralim cok bozuk

Merhaba yapışıklık ne durumda düzeldi mi? Doktor ne dedi?
Merhaba canim doktor bakti neden oldugu bilinmiyormus ama idar yapmasinda sorun olusturmadigi muddetce ergenlik donemine kadar kendiliginden acilmasini bekliyoruz dedi acilmazsa kucuk bi operasyonla aciyorlarmis.

Merhaba arkadaslar bebegimde labial fuzyon var ayni durumu yasayan varmi bana yardimci olurmusunuz ne yapmam gerek lutfe (Labial füzyon (vajina yapışıklığı)
Herkese merhaba, üzerinden biraz zaman geçmiş umarım sorun çözülmüştür.
Bu durum başına gelenler okusun diye not etmek istedim foruma biİm başımızdan geçenleri. İnsan panikmyapıyor haliyle internete başvuruyor ve bazen okuduğumuz bir hikaye bizi rahatlatıyor.
Benim kızım 4 aylıktı ve bir gün banyodan sonra farkettim bu durumu. Tamamen yapışmış görünüyordu. Sanırım idrarı bile damlaya damlaya çıkıyordu. O sıralarda da çok ağlıyordu acaba idrar yolu kapanmış ve enfeksiyon mu oluşmuş dedik. Bu kapanma acaba hep mi vardı biz mi farketmedik dedik endişe ettik. Hemen ertesi güne randevu aldık doktordan.
Doktorumuz öncelikle bepantol pişik kremi bolca kulak temizleyicisi ile oraya koyup 3 saat sonra sert bir şekilde arayı açıp açılıp açılmadığına bakın dedi. Bir kaç defa bu şekilde yaparız açılmaz ise hormonlu bir krem vereceğini, o da yaramaz ise cerrahi yolla açılabileceğini. Bu durumun çok sık görüldüğünü söyledi. Her ihtimale karşı da idrar testi ve kültür testi istedi. Çok şükür bizim testlerde bi sorun çıkmadı. Bepantol krem yöntemini de ilk denemede açıldı. Çok rahatladık. Demek ki daha yeni yapışmış olmalı dedik.
Diyeceğim o ki hemen endişe etmeyin.
Hepinize sağlıklı günler dilerim...

Tesekkurlercanim ben doktora goturdum fakat hic bi oneride bulunmadi takip etmemi istedi eger tamamen kapanirsa mudahale edecmis yada ayni kalirsa ilerde cerrahi dedi suan bi sıķıntimiz yok umarim kendiliginden gecer.
Sizede gecmis olsun

Tesekkurlercanim ben doktora goturdum fakat hic bi oneride bulunmadi takip etmemi istedi eger tamamen kapanirsa mudahale edecmis yada ayni kalirsa ilerde cerrahi dedi suan bi sıķıntimiz yok umarim kendiliginden gecer.
Sizede gecmis olsun
Rica ederim. Siz de bepantol gibi yağlı bir pişik kremini hafiften sürersenİ belki en azından ilerlemez. En azından günde bir defa...eninde sonunda kimyasaldır krem uzun uzadıya da fazla sürmemek gerek diye düşünüyorum. Umarım kendiliğinden geçer sizinki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…