Herkese merhaba, üzerinden biraz zaman geçmiş umarım sorun çözülmüştür.
Bu durum başına gelenler okusun diye not etmek istedim foruma biİm başımızdan geçenleri. İnsan panikmyapıyor haliyle internete başvuruyor ve bazen okuduğumuz bir hikaye bizi rahatlatıyor.
Benim kızım 4 aylıktı ve bir gün banyodan sonra farkettim bu durumu. Tamamen yapışmış görünüyordu. Sanırım idrarı bile damlaya damlaya çıkıyordu. O sıralarda da çok ağlıyordu acaba idrar yolu kapanmış ve enfeksiyon mu oluşmuş dedik. Bu kapanma acaba hep mi vardı biz mi farketmedik dedik endişe ettik. Hemen ertesi güne randevu aldık doktordan.
Doktorumuz öncelikle bepantol pişik kremi bolca kulak temizleyicisi ile oraya koyup 3 saat sonra sert bir şekilde arayı açıp açılıp açılmadığına bakın dedi. Bir kaç defa bu şekilde yaparız açılmaz ise hormonlu bir krem vereceğini, o da yaramaz ise cerrahi yolla açılabileceğini. Bu durumun çok sık görüldüğünü söyledi. Her ihtimale karşı da idrar testi ve kültür testi istedi. Çok şükür bizim testlerde bi sorun çıkmadı. Bepantol krem yöntemini de ilk denemede açıldı. Çok rahatladık. Demek ki daha yeni yapışmış olmalı dedik.
Diyeceğim o ki hemen endişe etmeyin.
Hepinize sağlıklı günler dilerim...