Gelinlik Modelleri La Sposa 2014 kampanya fotoğrafları

Biri de şöyle bir gelinlik seçsin ya. Biri yani... Hem estetik, hem orijinal, hem iddialı.

minenes, seçmeyi çok istiyorum ama çok pahalılar. La sposa'nın matiz modeline aşık oldum resmen. Uzun uğraşlar sonucu fiyatının 1840 Euro olduğunu öğrendim. Bu da erkek tarafına çok geliyor. Geçen gelinlik bakıyorduk içimden geçen şu oldu: keşke bizde de yurtdışındaki gibi kız tarafı alsa da düğün günü görse damat gelini. Hiç olmazsa içime sineni alır, kimseye de hesap vermezdim.

Euro da arttı ki :S

Ya işte aslında dikilmez model değil, matiz. Hani kumaşı özel üretim bir Elie Saab değil. Ama kumaşı öğrenip aynısını kullandırtsan bile iş yine terziye daha doğrusu terzilere bakıyor. Siz modaevinde konuştuğunuz kişiyle modelde anlaşıyorsunuz, lakin model o kişiden çıkıyor, 5 ayrı kişi dikiyor gelinliği. Elden ele aktarılırken iletişim kopuklukları oluyor, sonuç da hüsran. Terziler genelde alıştıklarını yapma eğiliminde oluyorlar, bir de malzemeden kaçınma. Ancak aynısını yapma konusunda referansları olan yerlerde bir şans olabiliyor, onlar da çok azınlık.

Iki gündür gelinlik deniyorum modaevlerine güvenim yok ki. Bu Fransız güpürü mü diyorum? Evet diyor. Sayenizde Fransız dantelini öğrenmiştim, ama bunun kirpiği yok diyorum kumaş kesilmiştir diyor! Ben buraya nasıl güveneyim? Konya'da pronovias'ın bayiliğini almışlar güya adama ne zaman gelecek gelinlikler diyorum, Mayıs'ta pronovias 2015'i getireceğiz diyor. Ama daha dünya piyasasında yok ki diyorum biz getireceğiz farkımız diyor :) bi yere daha gittik tarlatan istemiyorum tülle kabartılmasını istiyorum dedim, öyle bi şey yok diyor bana. Tarlatansız gelinlik yokmuş halbuki Ülgen'de tarlatansız tül kabartmalı denedim hep. O yüzden gelinlik denediğim modaevlerine hiç güvenemedim, en basit gelinliğe bile 3 bin tl fiyat biçilirken diktirip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. La sposa Ankara'da da satılıyor mu, bilginiz var mı acaba? Vakko wedding var Ankara'da da, La sposa var mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…