Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri de şöyle bir gelinlik seçsin ya. Biri yani... Hem estetik, hem orijinal, hem iddialı.
Biri de şöyle bir gelinlik seçsin ya. Biri yani... Hem estetik, hem orijinal, hem iddialı.
minenes, seçmeyi çok istiyorum ama çok pahalılar. La sposa'nın matiz modeline aşık oldum resmen. Uzun uğraşlar sonucu fiyatının 1840 Euro olduğunu öğrendim. Bu da erkek tarafına çok geliyor. Geçen gelinlik bakıyorduk içimden geçen şu oldu: keşke bizde de yurtdışındaki gibi kız tarafı alsa da düğün günü görse damat gelini. Hiç olmazsa içime sineni alır, kimseye de hesap vermezdim.
Euro da arttı ki :S
Ya işte aslında dikilmez model değil, matiz. Hani kumaşı özel üretim bir Elie Saab değil. Ama kumaşı öğrenip aynısını kullandırtsan bile iş yine terziye daha doğrusu terzilere bakıyor. Siz modaevinde konuştuğunuz kişiyle modelde anlaşıyorsunuz, lakin model o kişiden çıkıyor, 5 ayrı kişi dikiyor gelinliği. Elden ele aktarılırken iletişim kopuklukları oluyor, sonuç da hüsran. Terziler genelde alıştıklarını yapma eğiliminde oluyorlar, bir de malzemeden kaçınma. Ancak aynısını yapma konusunda referansları olan yerlerde bir şans olabiliyor, onlar da çok azınlık.
La sposa Ankara'da da satılıyor mu, bilginiz var mı acaba? Vakko wedding var Ankara'da da, La sposa var mı bilmiyorum.
Teşekkür ederim cevap için, yarın telefonla sormayı düşünüyorum.kesin bilgim yok lakin istanbulda vakkoda satılıyor, o yüzden ankarada da orada satılması muhtemel.