İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar La Senza

emel_86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
364
16
Merhaba arkadaşlar

Benim küçük göğüslerim var,iç çamaşırım ne kadar dolgulu destekli vs olsa da dekolte kısmından öyle dolgun filan durmuyor. Sanki desteksiz sütyen giymişim gibi dümdüz duruyor. La Senza Hello Sugar serisi kullanıyorum,4.derece destekli ve muhtesem bir görüntü oluyor,ben cok begenıyorum. Ama sımdı La Senza Turkıyede kapanıyormus ve de beden yok. Magic Form jel dolgulu kullandım o da istediğim göruntuyu vermedi. La senza kullananlar demek ıstedıgımı anlamıslardır. Bana onerebılecegınız sutyen markası var mı acaba :KK66:

Aynı sorun bende de var malesef :KK43: Ama aynı etkiyi hatta çok daha iyisini gördüğüm, işte la senza'dan sonra budur dediğim tek marka "intimissimi". Kesinlikle tavsiye ediyorum, renk ve desen olarak da o kadar tatlı ki :) Ben deneme kabininde denediğim andan itibaren aşık oldum, göğüsleri inanılmaz güzel ve dolgun gösteriyor :KK66: Geçen ay indirim vardı 2 ürün alanlara %50 düşüyordu fiyatı. Kesinlikle gidip bakmanızı, hatta denemenizi tavsiye ederim. emel_86 emel_86

Teşekkürler ederim :) hiç gitmedim o mağazaya ama ürünleri kaliteli, duymuştum. Tüm sudyen ler öyle dolgun gostermiyordur özel bi adı var mı ?
F fulya_21

X