Cilt Bakımı Ürünleri la roche posay toleriane

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bebaa

hayat paylaşınca güzel
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
3.473
12
66
Samsun
merhabalar :3:
benim cildim yağlı olduğu kadar hassas da, o yüzden hem cilde zarar vermeyen hem de yağsız bir ürün kullanmam gerekiyor. sivilce tedavim sırasında effaclar serisinin ürünlerini kullanmıştım memnundum, şimdi sivilcem olmadığı için daha yumuşak birşey kullanayım diyorum. temizleyici olarak creme mousse, nemlendirici olarak fluid almayı düşünüyorum yağlı ciltlere yönelik ürünler bunlar. daha önce kullanan oldu mu? fluid yeterince yağsız mı sivilce yapar mı, creme mousse güzel temizliyor mu? yardımcı olursanız sevinirim :)

ben de şu an la roche temizleme jeli ve effaclar k kullanıyorum. yağlı benim cildim de ve zaman zaman sivilce sorunu yaşıyorum. senin sivilce sorunun yokmuş sanırım. bu yüzden bioderma sensibio serisini kullanabilirsin bence. hassas ciltler için üretilmiş. bioderma yı duydun mu bilmiyorum ama dünyanın en güvenilir dermokozmetik markalarından biridir :34:

ben de şu an la roche temizleme jeli ve effaclar k kullanıyorum. yağlı benim cildim de ve zaman zaman sivilce sorunu yaşıyorum. senin sivilce sorunun yokmuş sanırım. bu yüzden bioderma sensibio serisini kullanabilirsin bence. hassas ciltler için üretilmiş. bioderma yı duydun mu bilmiyorum ama dünyanın en güvenilir dermokozmetik markalarından biridir :34:

evet duydum ama hiç kullanmadım, sen kullandın mı daha önce? şu an sivilcem yok ama çıkmaya yer arıyorlar bence :1: yağsız birşeyler kullanmalıyım o yüzden. :34:

evet duydum ama hiç kullanmadım, sen kullandın mı daha önce? şu an sivilcem yok ama çıkmaya yer arıyorlar bence :1: yağsız birşeyler kullanmalıyım o yüzden. :34:

biodermanın pek çok ürününü kullandım ben memnun da kaldım. ama sivilce sorunuma çare olmadığı için değiştirdim. ama şunu söyleyebilirim ki, güzel temizliyor ve güvenli :31:

bak istersen, yorumlarımı bu sayfaya yazmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-bakimi-urun-tavsiyeleri/577502-bioderma-4.html

Back
X