Lekeler, Çiller La Roche-Posay Pigmentclar kremini kullananlar var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kestanesekeri1905

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
82
9
34
La Roche-Posay Pigmentclar krem, serum ve göz çevresi için 3 ayrı ürün üretilmiş, eczacım mela-d yerine bu artık yeni ürün dedi. şimdilik kremi aldım sadece fakat yanaklarımda hafif kabartılar, kızarıklıklar çıktı. Sonra internette biraz araştırıyım derken bir baktım bu ürünleri neredeyse mercimek tanesi kadar ele sürüp tüm yüze paylaştırıyorlar bense gündüz nemlendirici krem niyetine bol bol sürdüm yüzüme. Acaba fazla geldiğinden böyle bir tepki vermiş olabilir mi?

Merhaba , ben de bu ürünü yeni aldim , eczanedr bana cok detaylı anlattilar ,
Bu ürünü gece kullanman lazim , gunde bir kere yani , ve sabah kalktiginda da mutlaka ama mutlaka güneş koruyucu krem kullanmalisin ve bu güneş koruyucuyu 3-4 saatte bir yenilemelisin , evdeysen surmeyebilirsin ama disariya cikacaksan muhakkak yaninda güneş koruyucu olmali , kışın daha da önemli oluyor güneş koruyucu ....
Bu şekilde kullanmak gerekiyor aksi halde ciltte beklenmedik etkiler oluşabilir

ben kullanıyorum ve etkisini görüyorum, geceleri sürüyorum bir gün bunu bir gün başka bir ürünü değişimli olarak kullanıyorum hemde yaz olmasına rağmen. Gerçekten lekeyi açıyor ki benim lekem bildiğiniz kapkara bir lazer yanığıyıdı

Bende leke ve lazer yanığı mağduruyum..
Lekeleriniz ne durumda?
Serumu kullanmaya başladıktan ne kadar zamanda etkisini gördünüz?
Değişimli kullandığınız serumunda ismini verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…