Cilt Bakımı Ürünleri La roche posay miii, bioderma mııı ???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bayanyolcu

KeYFi GııCııRR...
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
107
3
318
Samsun
selam kızlar.. Benim çok hassas bir cildim var. Doktorum nemlendirici ve bakım olarak la roche önerdi. Fakat eczacım biodermanın ürünlerininde aynı içeriğe sahip oldugunu onu da alabilecegimi söyledi. Doktorlar mümessil tavsiyesi ile hareket ediyorlar maalesef.. Eczacılar ise kendi ürünlerini satma derdinde ne yazıkki :26: Bense tamamen kullananların yorumlarından yola cıkmak istiyorum. Bu sitedeki tavsiyelerle bir cok ürün satın aldım ve hepsindende cok memnunum.. Bu konuda da bana yardımcı olun bacılarım benimmm :33:

Ben biodermayida la roche posay i da kullanmis biri olarak soyluyorum ki biodermanin sebium foaming gelini kullandim iyilestirici bir ozelligi yok yani cikan sivilceyi engellemez vs. Ama iyi bir temizleyici, kurutmadan temizler :) mat kremini kullandim malesefki hic bir etkisi gormedim,matlastirmadi.. ancak sivilcede yapmadi. La roche posayin effaclar serisinin temizleyici, tonik ve k sini kullandim. iyilestirici etkisi yadsinamaz fakat uzun donemde etkisini yitirdigi soyleniyor. Ben 1 bucuk ay kadar kullanmisimdir en fazla gercekten kisa surede oldukca etkili :)
Benim tavsiyem bozuk cildini duzeltmek icin la roche posay zaten duzgun cildin varsa ve temizleyici, krem, tonik vs ariyorsan bioderma :)

Ben biodermayida la roche posay i da kullanmis biri olarak soyluyorum ki biodermanin sebium foaming gelini kullandim iyilestirici bir ozelligi yok yani cikan sivilceyi engellemez vs. Ama iyi bir temizleyici, kurutmadan temizler :) mat kremini kullandim malesefki hic bir etkisi gormedim,matlastirmadi.. ancak sivilcede yapmadi. La roche posayin effaclar serisinin temizleyici, tonik ve k sini kullandim. iyilestirici etkisi yadsinamaz fakat uzun donemde etkisini yitirdigi soyleniyor. Ben 1 bucuk ay kadar kullanmisimdir en fazla gercekten kisa surede oldukca etkili :)
Benim tavsiyem bozuk cildini duzeltmek icin la roche posay zaten duzgun cildin varsa ve temizleyici, krem, tonik vs ariyorsan bioderma :)

saol arkadasım.. la roche de mmalesef testr sansı yok. eczacım bana biodermanın bir cok deneme kremini verdi.. simdilik kuıllanıyorum, memnunum. ama benim cildim biraz nemsiz kalmıs iyice tahriş olmus. nem dengesini kazanması için kırmızı serisini kullanıyorum bioderma'nın (tester tabi). bakalım eger sonuc ii olursa tercihim bioderma olacak. sence la roche denemelimiyim? yoksa al gitsin mi dersin??

Back
X