Cilt Bakımı Ürünleri La Roche Posay Lıpıkar Syndet yüz ve vuct temızleme jelı kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

sevdalinka87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
805
5
arkadaslar yuzum kuru ve çok hasass ne kullandıysam pek fayda vermedı La roche Posay ı dnemek ıstedım normalde tolerıane serısınden temızleme jelıbı kullancaktım ama eczanede kıs lıpıkar daha ıyı falan dedı yuzunde hassasıyet var cıldın ınce kesınlıkle bunu tavsıye edıyrm dedı vbende tavsıyeye uydum aldım daha ıkı gunudr kullanıyrm ama aklımda soru ısaretı kaldı...nasıl bır urun bu var mı kullanan memnun kalan yada sıkayet eden..paylaşırsanız sevınırım...

Ben kullanmıştım.Benim de yüzüm çok kuru,ürün güzel.Olumsuz bir şikayetim olmadı.

Ben kullanmıştım.Benim de yüzüm çok kuru,ürün güzel.Olumsuz bir şikayetim olmadı.

ya bende uc gundr kullanıorum ama sankı hafıf bcene kısmımda yanma yaptı gıbı gelıo bana ya oysakı çok hassas cılt cın dıo...bakalım daha erken belkı cıldım degısıklıge alısamadı kullanmaya devam edıcem ama ıyı glmezse parama çok yanıcam ya..bska kullanan var mı arkadslar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…