Cilt Bakımı Ürünleri La Roche Posay kullananlar...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

pinksun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
35
7
La Roche Posay kullananlar memnun kaldınız mı ürünlerinden,izlenimlerinizi öğrenebilirmiyim?

ben la roche posayı kullanıyorum. yüz temizleme jeli toniği ve nemlendiricisini. çok memnunum. hiç bir sorun yaşamadım bu zamana hadar. yeğenim de kullanıyor. effaclar serisi çok güzel zemuszemus

ben la roche posayı kullanıyorum. yüz temizleme jeli toniği ve nemlendiricisini. çok memnunum. hiç bir sorun yaşamadım bu zamana hadar. yeğenim de kullanıyor. effaclar serisi çok güzel zemuszemus

bende kullanıyorum effaclar serisi.çok güzel.fransada fiyatlar nasıl türkiyeye oranlar.örn burada effaclar matt neemlendirici 45 lira ben indirimle 35 e aldımmmbenneyaptımki
pahalı yani

evet doğru. bana özel geliyor almıyorum ben. yeğenimde öyle alıyor biliyorum. marka olmasından dolayı öyle malesef

Ben Efeclar serisinin yüz yıkama jelini kullandım, çok memnun kalmıştım. Daha sonra tavsiye üzerine Aveneninkini aldım ama LaRoche kadar memnun değilim..

Şimdi de güneş kremini almayı düşünüyorum herkesten olumlu yorumlar duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…