La Roche Posay hk.

maviss_82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
62
3
Herkese merhaba,

Benim cildim çok problemli arkadaşlar.Göz çevresi hariç bütün yüzüm kızarık.
Boynuma bakıldığı bariz belli oluyor. Sorun kılcal damarlarımın yüzeye çok yakın olmasıymış.Gitmediğim doktor,kullanmadığım ürün kalmadı.

Vichy,Bioder,Bioderma ki hassas ciltler için olan serisi daha da kuruttu sanki.
En son Avene almıştım güneş kremi ve nemlendiricisini.O da sanki küçük küçük sivilceler yaptı yüzümde iltihaplı gibi beyaz.

Ne yapacağımı şaşırdım.Su bazlı ve etkili bir ürün arıyorum.La Roche Posay hiç kullanmadım.Kullanan arkadaşlar memnun mu acaba? Bi de dünyanın parasını veriyoruz.İşe yarar inşallah.

ben güneşe çıkmadan önce 50 faktörlük sütünü sürüorm benm cildimde aynı seninki gibi çok hassas güneşe çıkınca kaşınmalar oluyordu ama bu iyi geldi 2 seneden beri kaşıntı yok ama tabi yanmıyosun da onun dışında ürünleri nasıl bilmiyorum

teşekkürler ilgin için.yanmaktan vazgeçtim zaten.daha kötü olmasından korkuyorum.o yüzden koruyucu bir ürün almam lazım.

La Roche Posay ben cok memnunum özelikle günlük kreminden benim cildimde hassas bicok marka denedim en cok memnun kaldigim ürün ayrica diger kozmetik markalarina bakarak buna benzer dermatalog ürünler cok cok daha iyi..

bende temzleme jelini kullanyorm geçen ay başladm aynı zamanda avene nemlendriciye de basladm ilk başlarda memnundm ama bir kaç haftadır yanaklarımda kızarıklıklar oluştu. ama nemlendriciden mi temzleme jelinden mi bilmyorm

güneş koruyucu olarak avene i önermyorlar pek zaten eczacı öyle dedi benm cildm de hassas ve sebamed losyon kullanyorm günş koruyucu olark tavsiye ederm hem daha hesaplı hem etkili

cemrenil avene dolayı olabilir.bende en son iki ürününü aldım şu an kullanıyorum sanki daha kötü oldu.iyice moralim bozuldu.sürekli kıpkırmızı bi halde dolaşmaktan bıktım..bide sebamedi araştırayım..

evet kırmızılıklar avene den dolayıymış arkadaşlar 3 gündür sürmüyorum nemlendiriciyi ve sanki geçiyor kırmızılıklar şuanda sadece la roche posey temzleme jelimi kullanıyorum etkili evet ama nemlendirici sürmek şart ne kullansam acaba var mı önereceğiniz bi ürün

Arkadaşlar ben bugün doktora gittim ve la roche-posay toleriane riche' i önerdi.Ama beni pek dinlemedi hiç muayene etmeden bunu söyledi gönderdi.Benim sorunum; şimdiye kadar piyasadaki (loreal, nivea, diadermine vs.)yüz için nemlendiricilerden birçoğunu denedim fakat gözümün üstünde pul pul dökülmeler, yanaklarımda yuvarlak kızarıklık ve pullanmalar oldu.Şimdi de gözlerimin kenarlarında var.Cildim de çok kuru.Krem kullanmazsam olmuyor.Bu krem nasıldır? Şimdiden teşekkürler...

Bende yaklaşık 6 aydır La roche Posay ürüneri kullanıyorum sırf interntte okuduğum olumlu yorumlardan yola çıkarak bir çok ürününü aldım cildim alerjik ve akne problemim var yanaklarım kuru ve T bölgem yağlı. İlk 3 ay effaclar jellle yüzümü yıkayıp effaclar duo sürdüm gündüzleride antihelios 30 güneş koruyucusunu ama yüzümde kaşıntıda gerilmede ve sivilcede eksik olmadı, gittim tolerine krem temizleyici ve hydrane nemlendirici aldım ve sonuç mükemmel hihoyyyt
İstediğim gibi makyajımı yapıyorum hiç alerjik reaksiyon göstermedi cildim
SABAH : tolerine krem tezmileyici, termal su , hydrane nemlendirici, spf 30 güneş kor.
GECE: tolerine krem tezmileyici, termal su , effaclar duo jel

Bilmediğim bir marka olduğu için kararsız kaldım.Diğer markalar aleji yaptığından hem sağlığıma hem de parama yazık oldu.Tedirginim o yüzden.aakgül paylaşımın için teşekkür ederim.

ben kullandım..cildim hassas ve yüzümde dermatit var..benim yüzümün içine etti diyebilirim..hatta göz kremi falan seri aldım nerdeyse...beş para etmez diyorum..ama herkeste farklı etki gösterir tabi bu da ayrı.

cnm bu çok sorunlu cilt sahiplerinin kullandığı bi ürün die biliorum. kuzenimde kullanıoda.

benim cildim sivilceliydi.nemlendirici kullanamıyordum sivilceyi artırıyodu.ama dr la roche un subazlı memlendiricisiniverdi.çooook memnunum böyle hafif güzel bir nemlendiricigörmedim.tavsiye ederimkesinlikle

2 sene önce kullanmıştım hiç bir işe yaramadı.verilen paraya yazık bence.herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir ama benim sivilcelerime hiç bir olumlu etkisi olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…