Cilt Bakımı Ürünleri La roche posay fiyatları hakkında bir soru?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

deniz42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
194
1
118
Şanlıurfa
Slm arkadaşlar.La roche posay ürünlerinin çok kaliteli olduğunu bu siteden okudum.Ve bu markanın güneş kremini internetten sipariş vermek için araştırdım. Çok ilginç , bir sitede aynı krem 49 ytl, diğer bir sitede 19.90 ytl. Acaba neden bu kadar farklı.Ucuz olan sitede çok bilindik bir alışveriş sitesi .Sizce bu fiyat farkı neden olabilir?Bana bir cevap yazabilirseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.

gittigidiyor ise, sahte çıkabilir, dikkatli olmalısın canım.

Ben de severim LA Roche ürünlerini.

en iyisi eczaneden almak :)

Sağol Nisan'cım.Siteyi iyi bildin.Zaten sahte olmasından korkuyordum.Bişey daha sorcam.Benim cildim karmadan biraz yağlıya dönük.Dudaklarımın çevresi çok kuru.Ben temizleyici kullanmıyorum hiç.Sadece nemlendirici kullanıyorum.La roche posay ın nemlendiricileri güzel mi?Tavsiye eder misin?Cildim çok hassas bir şey olur diye çok korkuyorum.1 aydır nemlendirici araştırıyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

ben şu anda akne tedavisi görüyorum la roche un akneli ciltler için olan nemlendiricisini almıştım ama hiç sevmedim çok parlatıyo yüzümü rahatsız oluyorum
ama senin cilt tipine uygun nemlendirici iyi olabilir

Ben güneş koruyucusunu 47 tl'ye aldım.
Fiyatları aynıdır her yerde hemen hemen, standart fiyatlar.
Ucuz olanına sakın güvenme.
Zaten bu kadar fiyat farkının olması imkansız.yerimseniben

Sağol Nisan'cım.Siteyi iyi bildin.Zaten sahte olmasından korkuyordum.Bişey daha sorcam.Benim cildim karmadan biraz yağlıya dönük.Dudaklarımın çevresi çok kuru.Ben temizleyici kullanmıyorum hiç.Sadece nemlendirici kullanıyorum.La roche posay ın nemlendiricileri güzel mi?Tavsiye eder misin?Cildim çok hassas bir şey olur diye çok korkuyorum.1 aydır nemlendirici araştırıyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Canım, Neutrogena'nın nemlendiricilerini tavsiye ederim şiddetle.

ben eskiden onu kullanırdım, cildim yağlıya dönük karma idi ve hassastı. sonra salaklık edip bıraktım o kremi, saçma sapan bitkisel diye acayip şeyler denedim, cildim mahvoldu. akne tedavisi görüyorum şimdi, bitince gene Neutrogena ya döneceğim , Dr. Murad ürünlerini de merak ediyorum ama çok pahalı onlar...CADIARZU

Neutrogena'dan memnun olmayan duymadım şimdiye kadar.

Yağsızdır nemlendiricileri ve antialerjiktir parfümsüzdür. ve alkolsüz.
Resim ekliyim canım.
Bu karma cilt için.
1105buyuk.jpg

SPF 15 koruyuculu olanı da var. :)

a.s.

Temizleyici olarak ta Neutrogena da bulabilirsin bence :1rolleyes:

Son düzenleme:
ben eczaneden la roche posay nemlendirici hydrene legere, la roche posay gel moussans temizleyici, la roche posay lotion tonik aldım ve 50 faktör hediye ettiler 108 liraya, nasıl sizce fiyat?

Back
X