• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler La Roche Posay Effaclar DUO kullanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

angelsu

Kafası kendinden bile güzel ...
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
105
34
73
Merhaba.. bu ürünün çok önerisini aldığım için kullanmaya başladım.. yüzümde aktif sivilcelerim vardı.. kulandıkça daha da sivilcelendim. sivilcenin üzerine lokal olarak uyguladığım zaman ise yakıyor kaşınıyor tamam sivilce bi süre sonra sönüyor fakat bu defa da izler kalıyor. sanki yanık izi gibi.. kullanan ,önerisi olan varmı.. yada sivilceye çözüm bulmuş olan :( daha önce de aknetrent kullanmıştım o da 6 ay sonra etkisini kaybetti ve sivilceler yeniden aktifleşti. .şimdi hem sivilce hem aknetrent ten kalan kırmızı iz ve çukurluklarla savaşıyorum :(

canım benim ben de forumlardan okuyup memnun kalanları görüp aldım ve kullandım. ama hiç memnun kalmadım. aktif sivilcelerim çok kötü oldu. aynı şekilde la roche effaclar jel ile yüzümü yıkamam da iyi gelmedi. atopik cildim var benim, senin de mi öyle. sivilcelerin kaşınıyor mu. kaşınıyorsa tavsiyem olabilir. bir de aktif sivilcelere neutrogena'nın 4 saatte sivilce kremi var. 4 saatte sivilce geçirdiğini iddia ediyor ama öyle değil, fakat gece sürüp yatarsan, süreci hızlandırıp 2 günde yok ediyor, sürmeye devam edersen izleri geçiriyor, nacizane tavsiyemdir.

benim cildim karma canım.. bende yıkama jelini ve toniğinide almıştım.. anladığım kadarıyla sivilceyi aktif tutan bunlar. ama yıkama jelinin çok iyi temizlediği kesin tabi aynı anda sivilceyide tetiklediği. paramızla mağdur oluyoruz.. bu hızlı akne giderici bu hafta A101 de indirimdeydi.. öneriyor musun kullandın mı sen peki

Ben kullanmıştım 2 yıl once sivilce çıkmasını önlüyordu memnundum şimdi tekrar başladım 2 hafta oldu ama etki etki etmesi için en az 1 ay kullanmak gerekiyor

benim cildim karma canım.. bende yıkama jelini ve toniğinide almıştım.. anladığım kadarıyla sivilceyi aktif tutan bunlar. ama yıkama jelinin çok iyi temizlediği kesin tabi aynı anda sivilceyide tetiklediği. paramızla mağdur oluyoruz.. bu hızlı akne giderici bu hafta A101 de indirimdeydi.. öneriyor musun kullandın mı sen peki

Ben de A101'den almıştım:) çok da memnunum. sivilce çıkacağını hissedince sürüyorum. iki günde iyileştiriyor. izler de gidiyor, kalmıyor. bir de yüzü çok kuru bırakmamak en iyisi. su yıkamak için yeterli bence, sık sık yıkayıp (gün icerisinde alınan abdest gibi) sık sık da azcık kremle nemlendirmek en iyisi.

Back