Sivilceli Ciltler La Roche Posay Effaclar DUO kullanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

New_Day

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
188
2
Arkadaşlar herkese merhaba,
Cildimde ucu çıkmayan küçük küçük sivilceler var.Ucu beyazlaşmıyor.Şişip kalıyor,pürüz şeklinde görünüyor.Daha sonra siyah noktaya dönüşüyor.Şişlik geçmediği için sıkmak zorunda kalıyorum.Sonra da yara olup iz kalıyor :KK43: Gözeneklerim tıkalı olduğu için bu durumun olduğunu düşünüyorum.Bu ürün gözenekleri açıp pürüzleri gideriyormuş. Kullanan var mı,faydalı oldumu, cilt tipiniz nasıl, nasıl tepki gösterdi. Cevaplarsanız sevinirim.

$effaclar-duo.jpg

CİLT BOZUKLUKLARINA KARŞI PÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ VE GÖZENEK AÇICI BAKIM

Belirgin cilt bozukluklarının görünümünü azaltmaya yardımcı olur, tıkalı gözenekleri açar.

Belirtiler : Akneli cilt, tıkanmış gözenekler.

Özellikler : Effaclar Duo akneli cildin 2 önemli belirtisine karşı etken 4 aktif içeriği birleştiren komple bir cilt bakım ürünüdür. Cildi arındırır ve cilt bozukluklarının tekrar oluşmasını önlemeye yardımcı olur. Gözeneklerin tıkanmasına sebep olan ölü hücreleri ciltten uzaklaştırarak gözeneklerin temizlenmesini sağlar.

Sonuçlar : Gözenekler açılır. Akne görünümü hafifler. Cilt daha pürüzsüz ve berrak görünür.

Kullanım : Tüm cilde sabah ve/veya akşam uygulayın.

Etkisi : Kullanım sonucunda akne ve gözeneklerin görünümünde uzun süreli devam eden azalma görülür.
Ciddi cilt bozuklarına karşı Tek bir bakımla çift etki:
Sivilceler + Tıkanmış Gözenekler

İÇERİĞİ:

AKTİF İÇERİKLERİN SİNERJİSİ :

1 - Niacinamide Sivilce iritasyonunu yatıştırır. Piroctone Olamine Bakteri üreyen bölgeyi arındırır.
2 - LHA + Salisilik Asit Keratolitik etki (ölü hücreleri arındırır.) Linoleik Asit Sebum düzenleyici ve keratolotik etki

Yüksek ETKİNLİK : *
Sivilcelerde düzelme : %88
Gözeneklerde sıkılaşma : %89
Hızlı etkinlik : %88

Mükemmel Doku :
Yağsız, Matlaştırıcı, Uzun süreli nemlendirici doku; Alkol, Paraben, Renlendirici içermez.

*4 hafta boyunca Effaclar DUO kullanan 324 kişinin ürün değerlendirme yüzdeleri

Arıtılmış olan Gözeneklilik, kusurları azalır. Cilt daha net görünüyor ve yumuşak. Daha sağlıklı görünen cilt nitelikleri kurtarmak için uzun ömürlü bir denge kazanır.

Bende bir kaç haftadır araştırıyorum kullananlar hep olumlu yorum yapmış. Eczanedeki bayanda kullananların memnun olduğunu söyledi fakat ben hala karar vermiş değilim.:KK17:

canım ben baya araştırdım ve almaya karar verdim.Hiç olumsuz yazan biri denk gelmedi.Hatta sana da atayım özelden linklerini.

ben alalı 1 hafta oldu

yıkama jelilyle beraber sabah akşam kullanıyorum

eczacım cildimin alt katmanındaki tüm sivilceleri yüzeye çıkaracağı için başlangıçta sivilce yapacağımı söylerdi. esas etkisini 3 hafta sonra göstereceğini söyledi.

benim sivilcelerim kistik yapıda. ne çıkarlar ne giderler aylarca orada leke şeklinde kalırlar bazen kızarırlar ama asla tek seferde iltihabını dışarı atmazlar

effaclar da zaten orada olduğunu bildiğim sivilceleri gün yüzüne çıkardı. açıkçası ben aylarca orada leke şeklinde kalmasındansa böyle hızlıca çıkıp yok olmasını tercih ederim

ama dediğim gibi zaten orada olanları çıkardı yüzümün herhangi bir yerinde sürpriz sivicle çıkmadı. dudağımda 1-2 minik normal sivilce çıktı ve geçtiler

geri kalan sivilcesiz cildimde de burnumdaki siyah noktaların küçüldüğünü ve yanaklarımın prüzsüzleşmeye başladığının farkediyorum.

açıkçası ben çok memnun kaldım

ama tabi cilt tipine uygun ürünü de seçmek lazım. benim cildim yağlıya dönük normal. buna rağmen ben jelinin tek başına kullandığımda yüzüm kuruyup soyuldu

sen aldın mı peki? nasıl?

canım ben yeni aldım hatta bugün :) sende nasıl gelişmeler umarım yolundadır herşey :) Akşama hemen başlıcam bende bi sorum olcak effac öncesi ne kullanıorsn cildine bide sonrasında ne kullanıorsn merak ettm :KK16:

kızlar ben de 1 haftadan beri kullanıyorum duo yu. Yanında da yüz temizleme jelini.

Doktor tavsiyesi üzerine başladım. Clindoxyl jel ve azeltin antibiyotik eşliğinde.

Şu bir haftada çok fazla değişiklik olduğunu söyleyemem. Ama tabi çok kısa bir zamanda etki beklemek anlamsız.

Kullandıkça sizi bilgilendiririm :)

dün sipariş verdim bugün yarın elime ulaşır:KK9: yaz için hafif bir nemlendirici istiyordum. umarım memnun kalırım genel anlamda beğenilen bir krem. benim cilt tipime de uyarsa şahane olur:KK9:

Ben de araştırmıştım olumsuz bi yorum yapana rastlamadım şuana kadar. Elimdeki krem bitsin almayı düşünüyorum hatta dayanamayıp alabilirim de :KK1:

kızlar ben 2 haftayı devirdim. Yüzümdeki sivilcelerde inanılmaz bir azalma var.

Yalnız bunun duo dan mı yoksa kullandığım diğer ilaçlardan mı kaynaklandığı konusunda net bir şey diyemeyeceğim.

Bir de ben 3 günde bir, effaclar temizleme jelini yüz fırçasıyla uyguluyorum yüzüme. Onun da etkisini çok gördüm. Üstüne de hemen duo

Kızlar merhaba bende duoyu kullandım.Benim sivilcelerime iyi geldi.azin arkadaşımında sivilceleri sanırım benim ki gibi oda memnun kalmış. Ama öyle mucizeler de beklemeyin tabi.Sizinde çıkmayan şişip kalan sivilceleriniz varsa iyi gelecektir.Çıkan sivilcelerimi de çabuk söndürdü.

kızlar bende kullandım ve hala kullanmaktayım cilt tedavisi olurken doktorum önermişti .. şuan cildim pürüzsüz ama ama arada küçük kızarıklar falan olunca kullanıyorum bana çok iyi geliyor:21:

bende dünden beri kullanmaktayım.cildimi hafifçe soyuyor.Uzun vadede etkileri için şu anlık yorum yapamayacağım.Ama işe yarayacak gibi gözüküyor.

sadece sivilceler için mi kullanılıyor...sivilce izlerine ve gözeneklere bir faydası var mı?

sadece sivilceler için mi kullanılıyor...sivilce izlerine ve gözeneklere bir faydası var mı?

sivilce izlerine çok fazla etki edeceğini zannetmiyorum.Çünkü soyulma çok hafif oluyor.Sadece soyulma üzerine etki eden farklı kremler kullanmak daha mantıklı olur.Tıkalı gözeneklere faydası var, bu yüzden çıkmayan sivilceler için güzel bi krem.

Kızlar merhaba bende duoyu kullandım.Benim sivilcelerime iyi geldi.azin arkadaşımında sivilceleri sanırım benim ki gibi oda memnun kalmış. Ama öyle mucizeler de beklemeyin tabi.Sizinde çıkmayan şişip kalan sivilceleriniz varsa iyi gelecektir.Çıkan sivilcelerimi de çabuk söndürdü.

aynen böyle

neredeyse 2 ay olacak kullanalı

büyük oranda sivilcelerim durdu ama bunu effaclara bağlamak ne kadar doğru bilemiyorum. benim sivilcelerim bir anda çıktılar e hızları bir şekilde yavaşlayacaktı ne de olsa diye düşünüyorum. sivilcelerimde etkisi şöyle oldu sönme hızını arttırdı.

ama siyah nokta ve gözeneklerde çok daha başarılı.

sivilce izleriyle ilgili henüz bişey diyemiyorum

şimdi benim kafama takılan soru şu ki: cildim effaclara bağımlı mı oldu yani onu bırakırsam yüzüm ne hale gelecek

kızlarr siz sabah akşam mı kullanıyorsunuz bide soyulma demişsiniz yüzüm mü soyulcak benim :44:

X