la roche posay effaclar duo krem kullananlar var mı?

karamelsos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
81
4
arkadaşalr la roche posay effaclar duo kremini kullandınız mı ? bana bikaç arkadaşım önerdi çok memnun kalmışlar, bende aldım hemen. internetten araştrdım yarısı memnun kalmış yarısı cildimi çok kötü yaptı diyor. kafam karıstı. benim cildim karma. yüzümde minik bi kaçtane sivilce var ve bi kaçtanede sicilce izi var. bu kremin vaadleri çok büyük. sivilceleri ve lekeri geçirdiğini söylüyor. doğru mu, kullananlar bilgi verebilir mi ?

la roche bu ürünle beni tanıştıran ve beni almaya zorla ıkna eden o güzide büyük insana eczacıma şükranlarımı sunuyorum. al hemen sakın zaman gecirme. fakat temizleme jeliyle kremını aynı anda alacaksın jel bakterılerı temızleyıp efeclar kremde cildini mikro olarak soyacak. ne pullanma ne kızarıklık olacak cildinde ama. 2 haftanın sonunda cildin ışıl ışıl olmazsa bende elif değilim. ama bide antibakteriyel havlu al. düzenli sabah aksam kullan. ışıl ışılsın. havlunu sadece yüzünü sabah aksam jelle temızledıkten sonra kullan. harıka bı ürün.

banada eczcı demişti 2 haftada ışıl ışılsın diye. kadının suratına bakıp hadi len ordan diyesim gelmişti ılk sürüsten itibaren hissedeceksın etkisini.benımde cildim karma duo değilde efeclar k alsan süper olur. pişman olmazsın

ayy inşşallah dediğin gibi olur =) aldım ama duo yu. deneyim biraz bakayım. memnun kalmazsam effaclar k yı alırım. tavsiyene uyacağım çok sağol.

ben kullandım cnm duoyu. jeliyle beraber aldım. effaclar jeli hala kullanıyorum memnunum. ama duo bana etki etmedi nedense.. çözüm bulursan paylaşırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…