Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kullandım. Benim de cildim hassas. Daha once de benzer fiyatlarla baska ürünler kullandım ama en en guzeli buydu. bu ara baska saçma şeyler aldım ilk fırsatta tekrar alıcam.
Benim cildim hassas, akneye meyilli ve yağlı La Roche nin benim cildime göre olan Effaclar serisini kullanıyorum ve ciddi anlamda çok memnunum. İrinli sivilcelerim sadece adet dönemine yakın baş gösterir oldu. Çikolata falan da yemiyorum öyle çok.Herkes fark eder oldu yüzümdeki düzelmeyi. Maşallah diyim ne zaman böyle desem tekrarlıyor ama Şiddetle tavsiye ederim eğer cilt tipiniz benimkine benziyorsa.
Bende aldım arkadaşlar ve çok memnunum. Gözle görülür bir fark var hem de çok kısa sürede.. Neden daha önce almadım diye kendime kızıyorum hatta.. Herkese tavsiye ederim.
Benim cildim karma ve akneye eğilimli. Effaclar serisini kullanıyorum, yağı güzel dengeliyor, cildi gerçekten pürüzsüz yapıp gözenek görünümünü azaltıyor fakat sivilcelerime bir faydası olmadı. Hatta sivilceli bölgeme sürmemeye çalışıyorum artık
Ben 5 yıldır falan effaclar serisi yüz yikama jelini kullanıyorum.Kuru bi cildim yok ama yıkadıktan hemen sonra bir tik gerginlik oluyo nemlendiriciye gerek kalmadan cildim normale dönüyo.Ve cildimi gerçekten arindirdigini hissediyorum.Cokkk memnunum bu üründen.Bir de mineralli compact pudrasini kullanıyorum ve gerçekten sivilceye meyilli cildimde hicbir sorun yaşamadım yıllardır, ayrica cok problemli bi cildin yoksa cok hafif fircayla cildine surdugunde asiri dogal duruyo sadece çok açık tenlilere bir ton koyu gelebilyo en açık rengi. Onun dışında çok severek kullandigim bi pudra. Effaclar duo yu bi ara kullandım canım ama o bana çok iyi gelmedi cildimde puturlükler oluşturdu cildim çok hassas olduğu için de böyle bi etki yapmış olabilir . Ha bi de pigmentclar kullanmıştım lekeler için çok aman aman bi etkisi olmadı o kadar para odemeye gerek yok eczaneden aldığım hücre yenileyici kremler bende daha etkili oldu lekeler üzerinde