Cilt Bakımı Ürünleri la roche posay cicaplast kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

giesele

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
476
1
kızlar ben bu ürünü almayı düşünüyorum ciltteki lekelerin giderilmesine yardımcı bir ürünmüş.benim cildimde 1-2 sivilce lekesi ve siyah noktalarmı sıkarken yaptığım birkaç tırnak izi var derin olmasa da rahatsız oluyorum kullanıp da faydasını gören var mı?

Lazerle ben aldırmıştım yüzümden. Doktor sonrasında oluşan kızarıklıklar - yaralar için vermişti bu ürünü. Faydasını oldukça gördüm, sivilceden kalan kırmızı izler içinde kullanıyorum. Ben faydasını gördüm, güzel bir ürün.

kızlar kimse kullanmamış heralde ben aldım kullandım ve faydasını da gördüm izler biraz hafifledi kullanmaya devam ediyorum zaten içinde bulunan bir madde madecosside mi ne o hücreleri yeniliyormuş alın kullanın diyorum

bnmde yaşımdan dolayı boynumda sarkmalar ve kırışıklıklar başladı la roche önerdi eczacı arkadaşım..bu markanın fiyat ortalaması nedir yardımcı olurmusunuz...

fiyatları uçuk değil ben bahsettiğim ürünü 30 liraya almıştım size tavsiye ettiği ürünün de pahalı olacağını sanmıyorum

süpermiş..bende lancome olmasada en az onun kadar vardır diye düşünüyodum..çünkü arkadaşım çok etkili olduğunu sölemişti...teşekkür ederim...

rica ederim evet gerçekten fiyatına göre performansı yüksek bende güneş kremini alacağım o da çok iyiymiş 45-50 tl civarıydı

istanbuldamısın sende..nerden alabilirim bu markayı

canım sana bi sorum olucak bende düşünüorum cicaplast ı kullanmayı ama cildim yağlı ve sivilce yapar die korkuorum ? yağlı bi yapısı var mı bu kremin ? ayrıca bu çukurluk gibi izlerede iyi geliyormu? ne durumdasın şuan

bende la roche posay' in EFFACLAR ını kullanıyorum jel olanı cilt temizliği için.fiyat: 36.90tl
cilt dediğim göğüs bölgesi ve sırtta sivilce oluşumuna engel.
duştan sonra da aynı markanın kremini kullanıyorum.tek tük kalan izleri gideriyor.fiyat 75.küsür
tavsiye ederim

canım krem dediğin effaclar k mı? bende bugün aldım kullanmaya başlıcam.. cicaplastı leke ve doku tamiri için effaclar kyı sivilce ve pürüzler için bakalım inşallah faydasını görürüm:97::

canım krem dediğin effaclar k mı? bende bugün aldım kullanmaya başlıcam.. cicaplastı leke ve doku tamiri için effaclar kyı sivilce ve pürüzler için bakalım inşallah faydasını görürüm:97::

effaclar DUO canım inşallah

heyyy:44: bende merak ediyorum bu cicaplastı yağlı ciltlerde rahatlıkla kullanabilirmi yoksa yağlı mı bir yapısı var???
baya araştırdım ama bulamadm

heyyy:44: bende merak ediyorum bu cicaplastı yağlı ciltlerde rahatlıkla kullanabilirmi yoksa yağlı mı bir yapısı var???
baya araştırdım ama bulamadm

jel kıvamında bir ürün sürdükten sonra biraz yağlı bir his bırakıyor ama sivilceye yol açacağını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…