Göz Çevresi Bakımı la roche posay active c yeux krem hakkında

my_baby

masumdum..artık ürkeğim:(
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
146
2
41
kızlar ben bu kremi aldım bir kaç gün oldu..27 yaşındayım ..çok fazla özelliğini bilmeden aldım kırışıklıklara etkiliymiş..benim hafif ilk kırışıklıklarım başladı..ama sanki göz altımda beyaz küçük nokta şeklinde bezeler oluştu..aslında önceden de vardı onlardan ama arttı gibime geliyo..aacaba yaşıma göre ağır bir ürün mü bu? bilgisi olan yazsın lütfen??a.s.

cnm yaşına ağır bir ürün değil.içindeki c vitamini lekelere de iyi geliyor ben göz çevremde lekeler var diye 23 yaşımda olmama rağmen aldım bu ürünü.senin yaşın için uygun.ama eğer yağ bezelerinde artmalar olursa kullanmayı bırakırsınyerimseniben

bende çok merak ediyorum bu ürünü , tester alıp denemek istiyorum , ama şimdi yağ bezesi olayı kafamı karıştırdı açıkcası :KK43: belki her bünyede farklı etki ediyordur .

benim cilt doktorum goz cevresi icin bunu onerdi bana, 26 yasindayim ben de. alip kullanacagim en kisa zamanda.

bende 26 yaşındayım ve kullanıyorum bu urunu..cilt doktorum tavsiye etmişti..cunku T bölgesi dısında cildim kuru..ama çizgilerim daha mı cok belirginleşti anlamadım..ama öyle gibi geliyor..keşke kullanmadan once daha da dikkat etseymişim diyorum ne durumda olduguna..belki de daha cok belirginlesecektide krem bu kadar da tutmustur..emin değilim yani..keşke bi dermatolog bize bilgi verse burdan..çok kafaya takmaya basladığım için belirginleşmiş de goruyor olabilirmkafamçokkarıştı

bende 26 yasındayken kullandım bunu ama ben pek memnun kalmadım..birazı kaldı bile hatta..vitaminli olmasından dolayı karardı bile krem...
zaten evdeyken sürün demişti eczacı..kararıyor diye..
ama yağ bezesi gibi herhangi bişey yapmamıştı bende..

X