Cilt Bakımı Ürünleri La Roche Güneş Kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

guzelimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
3.990
426
Kızlar la rochein anthelıos 50+fluıde extreme vücut için olanı yüze kullanılır mı kullananız var mı aranızda?Eczacım ve güzellik uzmanım bunun yüzede kullanabileceğini söyledim kararsız kaldım.Kullananız var mı?Şu an yüzüm berbat durumda bir üründen dalayı.Doktorumun verdiği ilacı kullanıyorum fakat güneş kremi kullanmam lazımmış.Yrdım lütfen

evet bu ürün yüze kullanılabiliyor
dermatologlar öneriyolar yani
zaten 50ml benm bildiğim
vücuda kullanmaya kalksan 3 günde biter

deli misin o güzelim krem vücuda kullanılır mı hiç...:eek:
Onun asıl amacı yüzü korumak, zaten azıcık akışkan bir şey.
Ben sadece yüzüme kullanıyorum ve çok da memnun kaldım.zemuszemus

deli misin o güzelim krem vücuda kullanılır mı hiç...:eek:
Onun asıl amacı yüzü korumak, zaten azıcık akışkan bir şey.
Ben sadece yüzüme kullanıyorum ve çok da memnun kaldım.zemuszemus

Canım sen yanlış okudun sanırım benim markasını yazdığım ürün zaten vücüt için olanı normalde.Fakat bunu eczacı bayana ve danışmana sorduğumda eline bir damla al elini ovuştur yüzüne vücuduna sür dedi.Bunu yüz içinde kullanabilirsin dedi.Doktoruma gidemiyorum bu aralar dışarı çıkamadığım için bu yüzden doktoru öneren yada bu şelilde kullanan var mı bu ürünü diyorum.benim sorduğum ürünün arkasında yazan şu anthelıos 50+fluıde extreme vücut için.125 ml olan.

Canım sen yanlış okudun sanırım benim markasını yazdığım ürün zaten vücüt için olanı normalde.Fakat bunu eczacı bayana ve danışmana sorduğumda eline bir damla al elini ovuştur yüzüne vücuduna sür dedi.Bunu yüz içinde kullanabilirsin dedi.Doktoruma gidemiyorum bu aralar dışarı çıkamadığım için bu yüzden doktoru öneren yada bu şelilde kullanan var mı bu ürünü diyorum.benim sorduğum ürünün arkasında yazan şu anthelıos 50+fluıde extreme vücut için.125 ml olan.

Hmm...Benim kullandığım 50 ml.ve yüz için kullanıyorum.
Bence sendeki de yüz için kullanılabilir. Bir sorun olacağını zannetmiyorum.

X