Cilt Bakımı Ürünleri la prairie

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

batu65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
30
0
arkadaşlar bana yurt dışından la prairie adında bi krem hediye geldi. galiba çok pahalıymış. henüz kullanmadım. kullanan var mı? nasıl bi şey acaba
bendeki ''soin cellulaire rose illusion correcteur rides'' diye bi şe. bilgilendirmelerinizi bekliyorum

arkadaşlar bana yurt dışından la prairie adında bi krem hediye geldi. galiba çok pahalıymış. henüz kullanmadım. kullanan var mı? nasıl bi şey acaba
bendeki ''soin cellulaire rose illusion correcteur rides'' diye bi şe. bilgilendirmelerinizi bekliyorum

canım ben kullnamdım ama o markayı çok merak ediyorum. bi fondöteni bile 192 ytl ya çok pahalı bide strawberry de bu fiyat.:1shok:ama aydan şener falan kullanıyomuş Şeniz iyi günlerde kullan. strawberryden bak istersen orda cilt bakım ürünlerinde yazıyodur bişeyler

La Prairie Laboratuvarları’nın cilt mükemmeliyetine ulaşması, özel La Prairie hücresel bileşimine dayanan, gelişmiş hücresel bakım çeşitlerini ortaya çıkarmıştır. Sadece La Prairie ürünlerinde bulunan yaşlanmaya karşı savaşan maddeler; cildinizin sağlığı, canlılığı ve genel görünümü için gerekli besinleri içerir.

La Prairie ürünleri, en hassas ciltlerin bile genç görünümünü sürdürmesi için yardımcı olur. Her biri erken yaşlanmayla, zararlı dış etkenlerle ve günlük hayatın stresi ile savaşır. La Prairie, cilt bakımındaki tüm bilimsel çalışmalarını, mükemmeliyete ve lükse adayarak sürdürmektedir.

Pürüzsüz, ışıltılı, çizgisiz bir cilt sağlamaya yardımcı olur.
• Kusurları minimize edip cilt tonunu dengeleyerek makyaj için mükemmel bazı yaratır.
• Cilt sıkılığını ve elastikiyetini arttırmaya yardımcı olur.
• Kuru ve stresli cilde nem sağlar.
• Serbest radikallerin zararlarından korur.
• Cildi yatıştırır, rahatlatır.
• Alerjik ve dermatolojik testlerden geçirilmiştir. Cilde uygunluğu onaylanmıştır.

Kullanım:
• Sabah ve/veya akşam nemlendiriciden sonra göz çevresi, dudak üstü ve mimik çizgileri gibi en çok ihtiyaç duyulan bölgelerde yoğunlaşarak ince bir tabaka halinde uygulayın.

teşekkürler arkadaşlar.
henüz bi kez kullandım. yüzünüzde ipeksi bi yumuşaklık bırakıyor. hoş bi his
ama uzun süre kullandığında da ciltte öyle güzel bi etki bırakır mı (?) görücez.

X