La Prairie Midnight Rain kullananlar buraya :)

Moonlight25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
214
0
46
Almanya
Midnight Rain = Gece yarisi yagmuru Bu parfüme forum da rastladim sisesi ve ismi cezb etti beni.
Douglas sayfasinda Uyuyarak gecirmeyi düsünmediginiz geceler icin :) diye tanimlamis bu kokuyu. Oldukca seksi bir kokuya benziyor.
Sisesi siyah oldugundan agir bir parfüm oldugunu düsünüyorum. Malesef fiyati biraz tuzlu 50 ml 98 euo.

Parfüm Notalari
Üst Nota - Guava, mandalina, nar ve frezya
Orta Nota - Beyaz zambak, vanilya orkidesi, erik ve amber çiçeği
Alt Nota - paçuli, vetiver, kaşmir odunu ve misk

Kullanan arkadaslar kokuyu tarif edebilirseniz sevinirim :)

Denencekler listesine ekledim çok merak ettim nedense normalde çok tavsiye edilenleri denemek tercihimdir ama artık denersem yazarım

Mükemmel birkaç parfüm varsa bu da onlardan biridir ! Kesinlikle çok çok çok güzel bir koku ! Yalnız baya pahalı Türkiye'de

ovvvv o kadar diyosun yani? çok merak ettim şimdi. Evet nasıdır şekerlimi çekicimi temiz kokulu biraz tarif edermisin canım?

evet malesef cok pahali buyüzden bu parfümün orjinalini alirmiyim veya alabilirmiyim bilmem ama eger güzelse acik parfüm olarak alabilirim. Ayrica bir parfüme bukadar cok para vermek insanin icini acitir diye düsünüyorum. Gerci benim bir yakinim orjinal parfümleri ucuza alabiliyor. Gecenlerde bir tanidiga 75 ml orjinal parfüm getirdi ismarlayan kisi yanilmyiorsam 40 € kadar tassaruf yapti. Bende simdi yeni top 5 parfüm listemi hazirlamaya calisiyorum. Eger aradigim parfümleri bulursam önce türkiyeden dolma versiyonlarini getirticem. Sonra hosuma giderse orjinalerini arkadastan siparis vericem :)

aynen ben de çok fazladan param olmadığı sürece parfümü en ucuza ve kaliteli olarak nası elde edebilirim diye düşünenlerdenim sen sanırım yurtdışındasın? Bir de diğer konunda yazmışsın yabancı bir site buldum diye o tr ye gönderiyosa özelden atarmısın canım? yada arkadaşın tr deyse ondan temin edebilirmiyim? Bide ben de aynen birden bi parfüm düşkünlüğü başladı ve şuan upppuzun bi listem var üff nası hepsini denicem bilmem. Bide gidiyosun açık parfümcüde deniyosun koku kötü oluyo üstünü çiziyosun halbuki gerçekte muhteşem pöffff

evet mimilicious ben almanyada yasiyorum parfümü siparis edicegim arkadasda almanyada. burda tabi parfüm türkiyeye göre daha ucuz ve o arkadas havaalaninda calistigi icin biraz daha ucuza getirebiliyor. Acik parfümleride türkiyeden getirticegim. Acikcasi her parfümün orjinaline sahip olmak zorunda degilim :) bu arada o parfüm sitesinden parfüm satilmiyor cnm sadece parfümler hakkinda bilgi veriliyor :) ve benim arkadas sadece yakinlarina getiriyor. Freeshoptan almiyor calisanlara özel bir shop varmis calisanlara özel indirim uygulaniyor.

bende var ama ne yazııkki hiiç kullanamıyorum, hiç gitmedi bana kokusu, şişesini biblo olarak kullanıyorum şişesi çok güzel ama koku bana çok boğuk geldi,

Asik oldugum kokulardan biridir.Kis icin idealdir ozellikle ozel gunlerde.Body lotioni ile beraber kullanildiginda buram buram kokmak en sevdigimdir.Kokusu sekerlidir agirdir herkes sevmez.Ama ben asigiyim

dünyanın en seksi parfumlerinden ilk 3 e girer, ama cok pahalı 50mlsi bile 375 lira civarında. Ve tekin acar gibi parfumerilerde de bulunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…