- Konu Sahibi Moonlight25
-
Denencekler listesine ekledimçok merak ettim nedense normalde çok tavsiye edilenleri denemek tercihimdir ama artık denersem yazarım
Mükemmel birkaç parfüm varsa bu da onlardan biridir ! Kesinlikle çok çok çok güzel bir koku ! Yalnız baya pahalı Türkiye'de
Mükemmel birkaç parfüm varsa bu da onlardan biridir ! Kesinlikle çok çok çok güzel bir koku ! Yalnız baya pahalı Türkiye'de
ovvvv o kadar diyosun yani? çok merak ettim şimdi. Evet nasıdır şekerlimi çekicimi temiz kokulu biraz tarif edermisin canım?
evet malesef cok pahali buyüzden bu parfümün orjinalini alirmiyim veya alabilirmiyim bilmem ama eger güzelse acik parfüm olarak alabilirim. Ayrica bir parfüme bukadar cok para vermek insanin icini acitir diye düsünüyorum. Gerci benim bir yakinim orjinal parfümleri ucuza alabiliyor. Gecenlerde bir tanidiga 75 ml orjinal parfüm getirdi ismarlayan kisi yanilmyiorsam 40 kadar tassaruf yapti. Bende simdi yeni top 5 parfüm listemi hazirlamaya calisiyorum. Eger aradigim parfümleri bulursam önce türkiyeden dolma versiyonlarini getirticem. Sonra hosuma giderse orjinalerini arkadastan siparis vericem :)
aynen ben de çok fazladan param olmadığı sürece parfümü en ucuza ve kaliteli olarak nası elde edebilirim diye düşünenlerdenimsen sanırım yurtdışındasın? Bir de diğer konunda yazmışsın yabancı bir site buldum diye o tr ye gönderiyosa özelden atarmısın canım? yada arkadaşın tr deyse ondan temin edebilirmiyim? Bide ben de aynen birden bi parfüm düşkünlüğü başladı ve şuan upppuzun bi listem var üff nası hepsini denicem bilmem. Bide gidiyosun açık parfümcüde deniyosun koku kötü oluyo üstünü çiziyosun halbuki gerçekte muhteşem pöffff
nasıl bir koku? yani az çok tarif edebilirmisin beyaz tenlilere gider mi...?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?