Sivilceli Ciltler la diva kayısılı sabun ve dogacı kayısılı krem!!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

inneed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
42
0
benm çok hassas bir cildim var.yanaklarım kuru ve kızarık diger yerleri sivilceli ve yağlı..şu ana kadar yüzüm için inanılmaz derecede çok ürün aldım hepside birbirinden kimyasal!!.yine en iyisi bioderma diyebilirim ama o da boyutuna göre pahalı ve istediğim sonucu vermedi..doğal birşeyler almaya karar verdim.kil yüzümü çok kuruttu iice kırmızı domates gibi yaptı.bu sitedeki övgülere dayanarak la diva sabun ve doğacı kayısılı cream aldım..ayrıca biodermanın temizleyici sensibo h2o sunu da kullanmaya devam edicem.umarım bu krem yüzümde sivilce yapmaz.daha önce kullananlar var mı?

arkadaşlar daha ilk günden olumlu etkiler alıyorum cildimde berraklaşma var!!

doğacı kayısı kremini bi arkadaş çok övdü ben de aldım 1 aydan fazla düzenli bir şekilde kullandım yalnız hiç öyle bahsedildiği gibi mucizevi bir etkisi yok. sivilcelerim hala ısrarla çıkmaya devam etti, bıraktım kullanmayı. şimdi de burda bir arkadaşın önerdiği limon ve karanfili denemeye başlayacağım, umarım faydası olur. :KK58:

anladım cnm ya ben aslında sivilcelerime diil de yanaklarımın kuruyup kızaran yerlerine sürüyorum .kızarıklığını aldı sanki biraz.bir süre kullanıp ona göre karar vericem ama sabun gerçekten çok güzel ya bittim kokusuna da.senin kullandığın krem mi cnm?

benm çok hassas bir cildim var.yanaklarım kuru ve kızarık diger yerleri sivilceli ve yağlı..şu ana kadar yüzüm için inanılmaz derecede çok ürün aldım hepside birbirinden kimyasal!!.yine en iyisi bioderma diyebilirim ama o da boyutuna göre pahalı ve istediğim sonucu vermedi..doğal birşeyler almaya karar verdim.kil yüzümü çok kuruttu iice kırmızı domates gibi yaptı.bu sitedeki övgülere dayanarak la diva sabun ve doğacı kayısılı cream aldım..ayrıca biodermanın temizleyici sensibo h2o sunu da kullanmaya devam edicem.umarım bu krem yüzümde sivilce yapmaz.daha önce kullananlar var mı?

cnm bu la diva sabunu nerelerde satılır öğrenebilirmiyim

bendee a101 den aldım ama benmkisi zeytinli olanı böyle içinde zeytin parçaçıkları var gibi bnm burnumda çok sivilce çıkar hatta yine çıkmaya başlamştı ağrsından anlamıştım sonra yüzümü bu sabunla bi yarım saat beklettim snra yıkadım ağrısı felan geçti kayboldu sivilce .p.p şimdi de her sabah yıkıyorum .1 haftadır kullandığımı düşünürsek yüzümde hiç sivilce çıkmıyo bu iyi bir şey :)

Son düzenleme:
X