L-XL SEKSİ İÇ ÇAMAŞIRI ARIYORUM- SATILIK BEYAZ İPHONE 4S

ebruligun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
34
3
13
Kırklareli
Kızlar, l-xl beden seksi iç çamaşırları arıyorum, tekliflerinizi özel mesaj olarak bekliyorum.

Daha 14 ay garantisi devam eden beyaz renk 16 gb iphone 4s telefonumu satıyorum, istediğim fiyat 800 liradır. Sabah ayrıntılı fotolar gelecektir. Kulaklığı hiç kullanılmamıştır.

Son düzenleme:
Saate biraz indirim yapar misiniz evlilik yıl dönümümuz bu ayin sonu esime guzel bi hediye vermk istiyorum

elimde s4 kore var canım sadece batarya soketi bozuk batarya sarji ile oluyor gayet hızlı 650ye almıstım

Sağol canım orijinal telefon düşünüyorum takasa.
orjinale yakın bi telefondu ama yinede sen bilirsin ayrıca nokıaların ınterneti bayaaa kotu onla kıyaslarsan s4 kore baya bi sollar onu çünkü ben bu s4 köreyi alırken lumıa gördüm bunu alıcam dedim telefoncu tanıdıktı ve o size yaramaz netleri çk kötü dedii ve gerçkten biraz kurcalayınca anladım 2 saat ne hesap oluşturabildik nede program yükleyebildik yani orijinal diye takas ararsan bulamazsın bu farkı bilmeyen yoktur sanırım

Yorum yapmıycam dedim ama dayanamadım yine yazıyorum. Madem interneti kötü, bilmem nesi kötü Nokiların da o zaman niye takas yapmak istedin, kötü olduğunu bile bile insan başka bir telefonla takas yapmak ister mi elindeki güzelim telefonu. Hesap oluşturma dediğin nedir ki; Var olan mail hesabını ekliyorsun olup bitiyor bu kadar basit, program desen mağaza uygulamasına giriyor istedğin programı iki tıkla indiriyorsun. Lütfen mesaj yazarken bilinçli yazalım, konuyu kirletmeyelim. Bi durum varsa özelden yazarsınız olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…