elinde ne gibi telefonlar var canım.canım telefona takas vb düşünüyor musun elimde çok güzel telefonlar var
canm bende s4 kore var düşünürsen takas yapabiliriztakas düşünen yok mu kızlar, kafa kafaya takasta olur.
ve yanında 2 adet orijinal s4 kılıfı biri laccivert biri narçiçeği renginde normalde lacivert kılıfı sadece 50 tl ye almıştım onlarıda yollarmtakas düşünen yok mu kızlar, kafa kafaya takasta olur.
Sağol canım orijinal telefon düşünüyorum takasa.canm bende s4 kore var düşünürsen takas yapabiliriz
orjinale yakın bi telefondu ama yinede sen bilirsin ayrıca nokıaların ınterneti bayaaa kotu onla kıyaslarsan s4 kore baya bi sollar onu çünkü ben bu s4 köreyi alırken lumıa gördüm bunu alıcam dedim telefoncu tanıdıktı ve o size yaramaz netleri çk kötü dedii ve gerçkten biraz kurcalayınca anladım 2 saat ne hesap oluşturabildik nede program yükleyebildik yani orijinal diye takas ararsan bulamazsın bu farkı bilmeyen yoktur sanırımSağol canım orijinal telefon düşünüyorum takasa.
özel mesaj attım canımYok mu teklifi olan, bir iki kere giyilmesi önemli değil benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?