L - XL Erkek Mont ve Çapraz Askılı Bayan Çanta

• Konu Sahibi Konu Sahibi nbor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nbor

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2011
1.429
346
363
kızlar mümkünse hiç kullanılmamış L- XL beden erkek mont arıyorum ya da 1-2 kere giyilmiş bedeni olmadığı için elden çıkarmak istediğiniz türden montlar olabilir. hediye olarak almak istediğim için sıfır veya sıfıra yakın olmalı. daha önce de buradan 2 adet erkek mont almıştım ve çok memnun kalmıştım. keşke aldığım kişiyi hatırlasam da tekrar sorabilsem.

bir de çapraz askısı olan bayan çanta düşünüyorum orta veya büyük boy olabilir. çok kadınsı klasik tarz sevmiyorum. yıpranmamış defosu olmayan bu tarz çantalarınızı görmek isterim.

önceliğim monttur
şimdiden herkese teşekkürler

Merhaba..Bende bu var L beden çift taraflı giyilebiliyor bir taraf lacivert diğer taraf gri hiç giyilmedi sıfır

bunlar var bende çapraz askılı ilki marc by jacobs diğeri calvin clein ikisi de orjinal ve deridir..

canım merhaba,
elimde çapraz askısı olan çantalar bunlar var. ilgilenirsen detaylı foto da atabilirim.
çantalar gayet iyi durumda.
en baştaki açık gri çanta Mudo marka. gerçek deri. hiç kullanılmamış, paketinde duran yedek sapları da var.

Eklentiler

• 44.JPG
    25,9 KB · Görüntüleme: 49
  • 46.JPG
    22,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 47.JPG
    30,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 47a.JPG
    54,2 KB · Görüntüleme: 74

damat tween içi polar yağmurluk ayrılıyor ayrıda kullanılabiliyor çok temiz

zara mont sıfıra yakın 1-2 kez giyildi tertemiz

ikiside L beden begenirseniz yardımcı olurum

Arkadaşım merhaba konuma bakabilirsin mavi marka siyah çanta var temiz durumda
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-kahv-mak-karaca-fincan-kiyafet-canta.803603/

Bende bu var düşünürsen hiç giyilmedi sıfır koton marka L beden

özelden mesajınıza yanıt yazdım

teşekkürler kızlar hepsine baktım
sadece zara paltonun boyu ve tipi uygun aradığım tarza ama onunda şu geçirmeyen yani kaygan mont kumaşı şeklinde olanı lazım trençkot demek daha doğru olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…