Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu L koltuk yanina extra koltuk...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
cnm L kolotuka ikili deilde ikitane tekli koltuk daha iyi gider birinin L koltugun kısa kenarına koyarsın digerinide karşısın daha güzel durur bence..ikili koltuk yerine iki tane tekli kibar koltuk secebilirsin..renk daha çok kahve tonları yakışır yada krem

canim odanin sekline gore ikili koyabilirim sadece az yer var da :sinifsinif:
artik heveslerimi kendi evime saklayacagim maalesef :gitme:

satmayi denicem internet sitelerinden, 15 gun icinde sattim sattim yoksa bu koltuk bende biraz daha kalacak cunku Turkiye'ye geliyorum...severek almistim ama almak isteyenlere kose koltugu pek tavsiye etmiyorum

canim odanin sekline gore ikili koyabilirim sadece az yer var da :sinifsinif:
artik heveslerimi kendi evime saklayacagim maalesef :gitme:

satmayi denicem internet sitelerinden, 15 gun icinde sattim sattim yoksa bu koltuk bende biraz daha kalacak cunku Turkiye'ye geliyorum...severek almistim ama almak isteyenlere kose koltugu pek tavsiye etmiyorum

aaa cnm türkiyeye taşıncaksan boşversene biras daha kullan:)bende köşe takımı çok seviyorum ama acaip kullanışsız malesefff sadece gurbette olupta tanıdık falan olmassa sadece karı koca için iyi ama misafir geldiginde insanlar tren gibi diziliyo iyi durmuyor..sen türkiyeye geldiginde çok güzel bi takım alırsın cnmmmmmmmmmaklinialirimsmile

aaa cnm türkiyeye taşıncaksan boşversene biras daha kullan:)bende köşe takımı çok seviyorum ama acaip kullanışsız malesefff sadece gurbette olupta tanıdık falan olmassa sadece karı koca için iyi ama misafir geldiginde insanlar tren gibi diziliyo iyi durmuyor..sen türkiyeye geldiginde çok güzel bi takım alırsın cnmmmmmmmmmaklinialirimsmile

yok canim tasinmicam tatile geliyorum Turkiye'ye :lepi:
esim satma isiyle ilgilenemez diye oyle dedim kaydirigubbakcemile3
evet yaa aynen...menemen testisi gibi diziliyoruz...
aslinda bu koltugu ben kendim secerek alamadim, sadece L koltuk istedigimi belirtmistim esime. ben daha uzun olanlarindan istemistim cunku o zaman bir suru insan sigabiliyor...ama boyle alinmis...
bu duruma mutlaka bir care bulacam ya Turki'ye ye gitmeden ya da Turkiye'den geri donunce...

Son düzenleme:
olur canım niye olmasın
benim arkadaşım yeni aldı daha yataştan köşe koltuk ama
dediğin gibi misafir gelince rahat olmaz diye birde 2 li aldılar
pastel tonlarda koyu yeşil çok yakışır bence toprak tonlarındada küçük yastıklar alırsın her iki koltuğada
takım gibi olur. ben patel renkleri çok sevdiğim için böyle önerdim.
kırmızı gibi canlı renklerde seçebilirsin.
şuna dikkat et yeni alacağin koltuk azda olsa model olarak diğerine benzesin.
inşallah bulursun canım

Canim sizde haklisiniz kücük bi eve 3 lü 2li koltuk cok darasmalik oluyor arkadasimda öyle aldi ama yer kapliyor..farkli begendigin bi renkte puff koltuk alabilirsin en azindan 2 3 kisi öle oturabilir hem stil hem bi cözüm bulmus olursun tren gibi oturmamak icin :hulya:

kizlar dun aksam esime soyledim satalim bu kose koltugu diye, satmayalim yanina bi koltuk elbet buluruz dedi o yuzden satmaktan vazgectim bende...

gnydn64,
evet canim yesil de cok guzel olur. kirmizi bulabilirsem super olur kirmizi istiyorum aslinda. ben renge bakmiyorum artik ne renk olsa alip koycam kose koltugun yanina ama modeller birbirine uymayinca alamiyorum. mesela uygun modelde ikili koltuk bulsam bile koltugun ayaklari uymuyo(bazilarinin altinda metal ayaklardan oluyor, bazilari alcak tahta oluyor, bazilari yuksek tahta vs.) yani bir turlu tutturamiyoruz sizin anlayacaginiz kaydirigubbakcemile3 ama yilmayacagim gordugum her mobilyacidan koltuk bakacagim kaydirigubbakcemile4

Caramelim,
evet canim inan kucuk eve esya sigdirmak cok zor oluyo. soyle mi yapsam boyle mi yapsam dusunup duruyorum. puff almak ta iyi fikir tatlim bakicam mutlaka yerimseniben

desenli yada düz farklı bi renk koltuk alabilirsin bence de. krem rengini her renkle kombinleyebilirsin. aldığın koltuğun kumaşından da köşe takınmına kırkentler yaparsın çok müthiş durur..

$rengarenkkoltuklar7.webp

$rengarenkkoltuklar9.webp

$rengarenkkoltuklar10.webp

$ScreenHunter_1.webp

mesela bu gibi desenli olacak. İkilisi tabii bunların. köşe koltuk için de aynı kumaştan kırlentleri kullanınca oHh miss zemuszemus

desenli yada düz farklı bi renk koltuk alabilirsin bence de. krem rengini her renkle kombinleyebilirsin. aldığın koltuğun kumaşından da köşe takınmına kırkentler yaparsın çok müthiş durur..

tatlim ekledigin koltuklar gercekten cok hos tesekkur ederim...
keske boylelerini bulabilsem de alabilsem...
suan Turkiye'deyim o yuzden koltuk isini bir sure erteledim.
ayrica esimle o kadar cok koltukcuyu gezdik yine de bizimkinin modeline uygun tekli ya da ikili falan hic bisy bulamadik, mutlaka modelleri farkli oluyor.
bakalim ileriki zamanlar neyi gostericek...
onerilerinizi dinelyecegim kizlar tesekkur ederim hepinize :lepi:

Benimde salonumda köşe koltuğum var ve ayryetten 2 tane berjerim var. Köşe koltuğum kasası beyaz deri oturma minderleri kahverengi. Kahverengi desenli kırlentleri var üzerinde. Berjerlerim ise sadece beyaz deri.
Sende eğer ki yerin varsa, tavsiye edilen renklerde yada desenli bir kumaştan berjer yaptırıp aynı desenden l koltuğuna kırlent yaptırarark kombin etmiş olursun.

Back
X