Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu L koltuk yanina extra koltuk...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

UyuyanGuzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
4.068
683
123
kizlar benim cok kucuk bir evim var. o yuzden oturma odama krem rengi suet L koltuk almistim(biraz sariya kacan bir renk gibi).
L koltuk misafir gelince hic kullanisli olmuyor yani sigamiyoruz :kedi: L koltugun yanina 2li koltuk almak istiyorum ama uygun bir renk ya da model bulamiyorum.
uygun bir model bulsam rengine bakmadan alcam cunku odanin duvarlari, perdeleri falan sirf krem cunku cok kucuk bir oda ve ferah gorunsun diye boyle yaptim ve bu sade krem rengine herhangi bir renkteki 2li koltuk gider.
yurt disinda yasiyorum oyle hersey de bulamiyorum maalesef, burada Turkiye'deki kadar secenek yok kesinlikle...
L koltugun yanina baska bir koltuk koyan var mi aranizda? ya da boyle yapilmis bir odayi bir yerde goren var mi?
varsa eger iki koltuk arasindaki renk ya da model uyumunu nasil yakaladiniz?
bana ne onerirsiniz?
koltuk takimi alayim diyorum onu da yapamiyorum cunku oturma odasi cok kucuk sigmaz...
offfff napiim ben yaa :1no2:

Son düzenleme:
canim bencede koltul takimi al. bu koltugunu da sat. cunku L koltugun yanina baska koltuk olmuyo. maalesef. ama aynisindan bulursan al ama buda biraz zor gozukuyo

canim bencede koltul takimi al. bu koltugunu da sat. cunku L koltugun yanina baska koltuk olmuyo. maalesef. ama aynisindan bulursan al ama buda biraz zor gozukuyo

canim koltuk takimi almasina alacagim ama odaya mumkun degil sigmaz. 1+1 benim evim, yurt disindakileri bilirsin minicik. Kanada'dayim Toronto'da canim
peki bu koltugumu nasil satcam ki onu da bilmiyorum? internette 2. el esya satilan sitelerde de alici cikacagini sanmam acikcasi bilmiyorumkismile

canım seni çok iyi anlıyorum bence extradan para verip de yeni koltuk almana hiç gerek yok hem masraf hem de iki kere uğraşıcaksın onları sat yenisini al derken. karşısına ikili koltuk al bence aynı model ya da aynı renk olması gerekmiyor alacağın koltuğun. artık tasarımlarda bile takım koltuklar aynı renk desen değil. koltuğu başka kumaş minderi başka kumaş. benim teyzem yapmıştı beyaz deri koltuk takımına desenli turuncu kadife koltuk eklemişti salonda müthiş moden bir görünüm vermişti eve. senin de odan krem olduğuna göre her renk her model koltuk gider yanına. hatta desenli ve desenlerinin içinde krem tonu olan bir koltuk da güzel olabilir. odaya hareket katar.

canim koltuk takimi almasina alacagim ama odaya mumkun degil sigmaz. 1+1 benim evim, yurt disindakileri bilirsin minicik. Kanada'dayim Toronto'da canim
peki bu koltugumu nasil satcam ki onu da bilmiyorum? internette 2. el esya satilan sitelerde de alici cikacagini sanmam acikcasi bilmiyorumkismile

anladim canim. fransada olsaydin burda herkes 2. el asyalarini bir sitede satiyo o steyi onerecktim. tasinmayi felan dusunursen o zaman al koltuk takimi. simdilik acilip kapanan sandalyeler varya onunla idare et.

Limon küfü yeşli, turuncu, bordo, kırmızı, siyah... Hemen hemen bütün pastel renklerde koltuk ilave edebilirsin. Bence güzel durur. Sadece kumaşının çok alakasız olmamasına dikkat et. Köşe takımın süetmiş, süete parlak saten kumaş gitmez ama gabardin olabilir, yine süet olabilir, tüysüz kadifelerden olabilir.
Bence seçeneğin çok. Gez biraz illa ki uayn bir renk/model bulursun.

Son düzenleme:
semra cevabin icin cok sagol canim a.s.
desenli kumasi olan koltuk bulabilecegimi sanmiyorum, olsa senin dedigin gibi icinde krem rengi olan bir koltuk alip uyum yakalayabilirdim keske olsaydi cok guzel olurdu gercekten.
fakat niye bilmiyorum, bulundugum sehirde neredeyse butun mobilyacilari gezdim ama sadece kahverengi(ve tonlari), krem, kirmizi(kirmizi renkte modeller cok az) ve yesil(genelde haki rengi goruyorum) renkleri var ve hep duz renk desenli hic gormedim. pembe, mor renk falan asla ve asla gormedim. belki de bu ulkenin mobilya zevki boyle bilemiyorum....

renk sorun degil her renk gider ama iste model uymuyo, sence farkli modeldeki koltuklar yanyana hos gorunur mu :uhm: ?
esimle kac defa gezdik mobilyacilari ama bir cikar yol bulamadik, cildiracagim yakinda :sm_confused:

Limon küfü yeşli, turuncu, bordo, kırmızı, siyah... Hemen hemen bütün pastel renklerde koltuk ilave edebilirsin. Bence güzel durur. Sadece kumaşının çok alakasız olmamasına dikkat et. Köşe takımın süetmiş, süete parlak saten kumaş gitmez ama gabardin olabilir, yüne süet olabilir, tüysüz kadifelerden olabilir.
Bence seçeneğin çok. Gez biraz illa ki uayn bir renk/model bulursun.

cevabin icin sagol canim olumunekankayizsmile
canim cok gezdim mobilyacilari belki bir yildan beri bakiyorum yani abartmiyorum kafamçokkarıştı
buradaki mobilyalar boyle hep tek duze, tek renk ve heryerde kahverengi var genelde. Turkiye'de olsam bulurdum mutlaka...memleketimde ne ararsan var ve mobilya anlayisi daha farkli orada ama burada yok yok yok...zaten cok mobilyaci da yok...

tekrar bakayim , benzer bir model bulursam alcam mutlaka ama bulamiyorum :gitme:

anladim canim. fransada olsaydin burda herkes 2. el asyalarini bir sitede satiyo o steyi onerecktim. tasinmayi felan dusunursen o zaman al koltuk takimi. simdilik acilip kapanan sandalyeler varya onunla idare et.

tatlim aslinda burda da Ebay ve Kijiji siteleri var ikinci el esya satmak icin.
belki oraya koyarim foto falan ama sanmam alici cikacagini. keske ciksa kaydirigubbakcemile2

cevap yazdigin icin cok sagol canim opuyorumnanaktan

canım L şekli koltulların yanına puf denilen konulunca güzel oluyor. dikdörtgen şeklinde 2 kişilik puflar hemde daha hesaplı.bir fikir sadece

tatlim aslinda burda da Ebay ve Kijiji siteleri var ikinci el esya satmak icin.
belki oraya koyarim foto falan ama sanmam alici cikacagini. keske ciksa kaydirigubbakcemile2

cevap yazdigin icin cok sagol canim opuyorumnanaktan

cikar canim cikar be ebay da 2 vitrin sattim. ikisini 150 € sattim. bir dene belki alici olur

desenli 2li koltukbulamıyorsan üstüne desenli şal atabilirsin, yine güzel durur. ama tabi şalın rengi önemli krem ve sonradan ekleyeceğin 2li koltuğun renk karışımından olabilir. mesela ben deli kızın çeyizi gibi herşey aynı renk sevmem hiç. biraz renkle modernlik katmak gerek ben çok güzel duracağına inanıyorum.

desenli 2li koltukbulamıyorsan üstüne desenli şal atabilirsin, yine güzel durur. ama tabi şalın rengi önemli krem ve sonradan ekleyeceğin 2li koltuğun renk karışımından olabilir. mesela ben deli kızın çeyizi gibi herşey aynı renk sevmem hiç. biraz renkle modernlik katmak gerek ben çok güzel duracağına inanıyorum.

onerin icin tesekkur ederim canim.
inan kucuk odalarda tek renk mobilya cok guzel duruyor cunku odayi buyuk gosteriyor, oda zaten kucuk oldugu icin goz yormuyor. bide ozellikle acik renkler secilmeli tabii ki bu cok onemli

Son düzenleme:
QUOTE=akasia;12709054]cikar canim cikar be ebay da 2 vitrin sattim. ikisini 150 € sattim. bir dene belki alici olur[/QUOTE]

aaa demek sattin ya super kaydirigubbakcemile2
o zaman mutlaka ben de denicem yaa satilirsa kendime yeni iki tane ikili kotuk bi de tekli koltuk almayi dusunuyorum.

benimkisi satilirsa haber veririm tatlim :icecream:

cnm L kolotuka ikili deilde ikitane tekli koltuk daha iyi gider birinin L koltugun kısa kenarına koyarsın digerinide karşısın daha güzel durur bence..ikili koltuk yerine iki tane tekli kibar koltuk secebilirsin..renk daha çok kahve tonları yakışır yada krem

Back
X