• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi L Carnitine,Q10,zinco,evicap hepsini aynı zamanda kullanan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ZehreNur

❤ İki çiçeğim ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
6.322
7.028
723
Merhaba arkadaslar
Esim varikosel ameliyatı oldu.8.ayımız bitti fakat hala gebelik oluşmadı.degerlerimiz ise 3. Ayda duzeldi cok sukur drumuz artık normal olur diyor. Kadın dogumcum ise hızı yeterli bulmadı ileri hareket 20 yavas 15

O yuzden bugun eczden L carnitin şurup
Koenzim q10 zinco ve evicap aldım.
Morfoloji ve sayıda sorun gozukmuyor.
Bu 4 ilacı ikisi sabah ikisi aksam olmak üzere 1 tane versem nasıl olur agır mı gelir sizce
Surubu 1 cay kasıgı dusunuyorum
Bu ilacları kullananlar dozajlarını yazabilir misiniz birde kullanıp fayda gorenler tabi..

Benim eşim de bunları kullanıyor hatta daha fazlasını, sıkıntı olmaz hepsini birlikte kullanmanız bence, biz bir sorun yaşamadık. Sabah aç karınla L carnitine şurup 1 yemek kaşığı, öğle yemeğinden sonra kısa aralıklarla promotil şase ( bu proxeed tarzı bir takviye) ve redoxon cvit+çinko (çinko+ c vitamini kombinasyonu daha etkiliymiş), akşam yemeğinden sonra kısa aralıklarla Evicap ve Q10, gece yatarken de keçiboynuzu suyu (kür). Biz uzun zamandır çok şey denedik ot çöp karışım ne duyduysak ve en son doktor tavsiyesiyle bu kombinasyonda karar kıldık, yaklaşık 3 ay olacak kullanalı, bir sorun yaşamadık, sadece bıktırıcı olabiliyor bazen:) İlaçlar vesilesi olsun, Allah şifasını versin inşallah hepimize.

Benim eşim de bunları kullanıyor hatta daha fazlasını, sıkıntı olmaz hepsini birlikte kullanmanız bence, biz bir sorun yaşamadık. Sabah aç karınla L carnitine şurup 1 yemek kaşığı, öğle yemeğinden sonra kısa aralıklarla promotil şase ( bu proxeed tarzı bir takviye) ve redoxon cvit+çinko (çinko+ c vitamini kombinasyonu daha etkiliymiş), akşam yemeğinden sonra kısa aralıklarla Evicap ve Q10, gece yatarken de keçiboynuzu suyu (kür). Biz uzun zamandır çok şey denedik ot çöp karışım ne duyduysak ve en son doktor tavsiyesiyle bu kombinasyonda karar kıldık, yaklaşık 3 ay olacak kullanalı, bir sorun yaşamadık, sadece bıktırıcı olabiliyor bazen:) İlaçlar vesilesi olsun, Allah şifasını versin inşallah hepimize.
Amin canim vesile olsun inşallah
Peki sizdeki problem ne butun degerler mi

Bende esime l cartenin evicap q10 koenzim promotil m forte ayrica aktardan caksir koku suyu keciboynuzu pekmezi soguk press ari sutu bal polen karisimi hepsini sabah ogle aksam olarak icirdim hatta taze havuc suyu sıktim aksamlari 3 4 ay kullandi ama bizde hic degisiklik olmadi. Bizde ileri hareket cok az ve morfoloji 3 de. 2 asilama yaptirdik ama olmadi insallah sizlerin tutar

EŞİ EVİCAP 400 KULLANANLAR SABAH AKŞAM 1 ER TABLET ŞEKLİNDEMİ YOKSA YALNIZCA SABAH 1 TABLET ŞEKLİNDE Mİ ALIYOR

Sabah 1 tablet canım
2 fazla olur bence drda bir tablet oneriyor

Sayı oldukça iyi ama problem ileri hız ve morfoloji, 2 yıldır uğraşıyoruz, 2. tüp bebeğe hazırlık için sperm kalitesini bu vitaminlerle yükseltmeye çalışıyoruz.Aslında sizin ileri hız hiç fena değil.
Canım sana özelden yazıyorum ama sanırın görmüyorsun..

Back