kzucuklarımmm bi el atsanızz =)

meral89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
453
22
68
merhaba kızlar öncelikle konuyu biraz anlatıyımm.. Şimdi ben evimi daha çok ferah renklerle döşemek istiyorum kullandığım markalarda genelde buna göre oluyor.. bugunkü konumuz banyo bunlar banyoya aldığım askılığım kirli sepetim ve çamaşır sepetim böyle bi tarzı düşündüğünüzde aşağıdaki banyo takımlarından hangisi uyar sizce piyasadaki abartılılardan kullanmak istemiyormda bi fikir bekliyorumm
Eki Görüntüle 684534

Eki Görüntüle 684530

$8ae54_Round_Camasir_Sepeti_Beyaz.webp
$star dekor3.webp

$Adsız2.webp

$Adsız1.webp

$nesashop31tl.webp

$dekoleksiyonn60tl.webp

$dekoleksiyon60tl.webp

$dekoleksiyon.com70tl.webp

Son düzenleme:
resimlere bakarken bende onu beğendim bi baktım sende aynısını yazmışsın :9:

ben senin çeyizlerini de çok beğeniyorum zaten zevklisin işte hadi şımar :1:

:1: o vakit sende cok zevklisin demek oluyor bu :1:
zevkliyiz biz zevkliyizzz :1::1: şımardım :9:

piyasada ki abartılılar nasıl ki acaba :26: ben şahsen sadeliği seven biri olarak bunlar bana çok abartılı geldi çok fazla desenli çiçekli kabartmalı vs ben olsam hiç birini almazdım ama tercih senin tabi

merhaba kızlar öncelikle konuyu biraz anlatıyımm.. Şimdi ben evimi daha çok ferah renklerle döşemek istiyorum kullandığım markalarda genelde buna göre oluyor.. bugunkü konumuz banyo bunlar banyoya aldığım askılığım kirli sepetim ve çamaşır sepetim böyle bi tarzı düşündüğünüzde aşağıdaki banyo takımlarından hangisi uyar sizce piyasadaki abartılılardan kullanmak istemiyormda bi fikir bekliyorumm

Eki Görüntüle 684540
bende bunu beğendim yani daha sade olduğuna inanaıyorum :16:

Eki Görüntüle 684540

Canım , benim cıvıl cıvıl renkli bir takımım daha var, onu misafir banyosunda, senin şu resmini koyduğunu da ebeveyn banyomda kullanmak üzere aldım :16:

1. ve 2. olanı çok beğendim askın english home yine o tarzdan git derim orayada bakmanda fayda var canım

Back
X