sekiz yaşında bir kızım var yaklaşık iki sene kadar oluyor ilk farkettiğimde ama çok fazla değildi dönem dönem başlayıp bitiyordu.son bir aydır sürekli baş sallama el parmak sallama şeklinde belirtileri başladı.bulunduğumuz yerde çocuk psikoloğu yok o yüzden götüremedim bir ay kadar sonra başka yere gideceğiz o zamana kadar önerileriniz var mı ne yapabilirim?
Benim oğlum şu an 12 yaşında ondada uzun senelerdir tik var.Zaman zaman azalıp çoğalabiliyor.Halen tedavi görmekte.Yapman gereken görmemezlikten gelip ikaz etmemen.Normal hiç bir şey yokmuş gibi davran ve uyarma.Yeni yerdede bir uzmana götür.Mutlaka çaresi bulunur çok dert etme canım.:umursamaz:
CANIM SORUNU GEÇ OKUDUM KUSURA BAKMA.BEN DOKTORA GÖTÜRDÜM.ıLAÇ KULLANDI YANLIZ HER ıLAÇ ıYı GEKMıYOR.ıYı GELENı BULANA KADAR BıR KAÇ ıLAÇ DENEDıK.SONUNDA BULDUK.ŞU ANDA ÇOK ıYı DURUMDA HERŞEYıN TEDAVıSı VAR ÜZÜLME BıRAZ SABIR VE HOŞGÖRÜ.opuyorumnanaktan
Küçükken benimde sürekli gözlerimi sıkma hastalığım vardı.Fakat sonradan geçti.Fazla üstünde durmayın ve uyarmayın.Yinede uzmana götürmenizde fayda var.
benimde yukarda arkadasın yazdıgı gıbı gözlerimi sıkma tiki varrr.Ama eğer çevremdekiler beni uyarmasalar unutuyorum.Arada gelip gidiyor.Ama ailemin beni öyle her gördügünde beni uyarmaları çok iyi geldii....