- Konu Sahibi EstetikEditor
-
hayırlı olsun...
hayatı hep başarılarla dolu olsun...
yüzünüzü hep güldürsün inşallah...
hayırlı olsun
inş. tüm eğitim hayatı başarılarlaa doluu olurrr a.s.
hayırlı olsun
hep başarılar olsun hayatında inşallah
annesinin yüzünü güldürcek, gururlandırcak başarılar kazansın
Anne baba için en büyük mutluluklardan biride çocuklarının okula başlamasıdır.Büyük umut ve sevinçle başlanan ilk günün heyecanı bambaşkadır.Bende bugün bir eğitimci olarak büyük sevinç ve heyecanla öğrencilerime kavuştum.Hepside pırıl pırıl umut dolu,güven dolu,sevgiyle okullarına merhaba dediler.
Bugün okula başlayan bütün miniklerimizi kutluyor,başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini diliyorum.........
Allah size bağışlasın yavrunuzu.. İnşallah çalıştığı eli ekmek tuttuğu evlendiği çoluk çocuğa kavuştuğu günleri de gösterir rabbim size... a.s.
canım hayırlı olsun benim kızımda bugün anaokuluna başladı çok güzel bir duygu Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın
allah yolunuzu acık etsin tatlım başarılar.opuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım...allah zihin açıklığı versin..çocuklar okula başladığı zaman büyüdüğünü anlıyorsun..senin bu heycanın beni kızımın okula başladığı seneye götürdü benii..ben ondan daha heyecanlıydım..şimdi ise liseye başlıyacak..
inşallah üniversitede bitirdiği günleride görürsün..allah yollarını açıketsinn
hayırlı uğurlu olsun canım ..inşallah üni. ye başladığı günleride görürsün ...
Hayırlı olsun canım..
Allah zihin açıklığı versin senin yavrunla birlikte oklula başlayan bütün yavrulara :Saruboceq:
Anne ve babana sağlık versin Rabbim inşaallah hep birlikte olun :Saruboceq:
hayırlı olsun...Allah kızınızı size bağışlasın...çok tatlı heyecanlardır bunlar...hele bi bakın ilk yazmayı öğrensin,okumayı öğrensin sevinciniz ve heyecanınız ikiye katlanır...siz çevrenizin dediklerine kulak asmayın...sevgiler...
hayirli olsun canim..basarilarla dolsun egitim hayati insallah..elbetteki heyecanlacaksin, endiseleneceksin minik yavrun ilk kez sorumluluk altina giriyor..ne guzel sen calissan bile cocugunla ilgilenen annen ve baban var..aslinda cok sanslisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?