Kzm okula balad :)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
147
158
İstanbul
heyecanlıyım, gururluyum, endişeliyim...

Kızım 1. sınıfa başladı.. Belki çok saçma ama sanki şimdi anne oldum..

Bu yaz gözümü çok korkuttular ilk sene çok zor, işin iş, hayatın kaydı diye.. O kadar gerilmişim ki gece uyuyamadım.. Eşimden ayrıyım pek baba desteğimiz yok. Bakalım neler görücez neler yaşayacağız kızımla.. İlk defa çalışmayan anneleri çok kıskandım.. Keşke kızım okuldan gelene kadar ona kekler poğaçalar yapabilecek olsaydım.. Sabah ben bırakıcam okula öğleden sonra anneannesiyle dedesi alacak.. Allah onlara sağlık sıhhat versin uzun yıllar beraber olalım inşallah...

Ay böyle işte.. nedense size anlatmak istedim..

mutluyum, guruluyum... Allah hepimizin çocuklarına güzel yazılar yazsın..a.s.

hayırlı olsun

hep başarılar olsun hayatında inşallah

annesinin yüzünü güldürcek, gururlandırcak başarılar kazansın

Anne baba için en büyük mutluluklardan biride çocuklarının okula başlamasıdır.Büyük umut ve sevinçle başlanan ilk günün heyecanı bambaşkadır.Bende bugün bir eğitimci olarak büyük sevinç ve heyecanla öğrencilerime kavuştum.Hepside pırıl pırıl umut dolu,güven dolu,sevgiyle okullarına merhaba dediler.
Bugün okula başlayan bütün miniklerimizi kutluyor,başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini diliyorum.........

çok teşekkür ederim.. ne güzel ki eğitim yılına başlarken öğrenciler kadar heyecanlanan eğitimcilerimiz var.. kendi adıma çok mutlu oldum...

Allah size bağışlasın yavrunuzu.. ınşallah çalıştığı eli ekmek tuttuğu evlendiği çoluk çocuğa kavuştuğu günleri de gösterir rabbim size... a.s.

canım hayırlı olsun benim kızımda bugün anaokuluna başladı çok güzel bir duygu Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın

hayırlı olsun canım...allah zihin açıklığı versin..çocuklar okula başladığı zaman büyüdüğünü anlıyorsun..senin bu heycanın beni kızımın okula başladığı seneye götürdü benii..ben ondan daha heyecanlıydım..şimdi ise liseye başlıyacak..
inşallah üniversitede bitirdiği günleride görürsün..allah yollarını açıketsinn

hayırlı uğurlu olsun canım ..inşallah üni. ye başladığı günleride görürsün ...

allah yolunuzu acık etsin tatlım başarılar.opuyorumnanaktan

hayırlı uğurlu olsun canım ..inşallah üni. ye başladığı günleride görürsün ...

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim a.s.

Hayırlı olsun canım..
Allah zihin açıklığı versin senin yavrunla birlikte oklula başlayan bütün yavrulara :Saruboceq:
Anne ve babana sağlık versin Rabbim inşaallah hep birlikte olun :Saruboceq:

hayırlı olsun...Allah kızınızı size bağışlasın...çok tatlı heyecanlardır bunlar...hele bi bakın ilk yazmayı öğrensin,okumayı öğrensin sevinciniz ve heyecanınız ikiye katlanır...siz çevrenizin dediklerine kulak asmayın...sevgiler...

hayirli olsun canim..basarilarla dolsun egitim hayati insallah..elbetteki heyecanlacaksin, endiseleneceksin minik yavrun ilk kez sorumluluk altina giriyor..ne guzel sen calissan bile cocugunla ilgilenen annen ve baban var..aslinda cok sanslisin..

Hayırlı olsun canım..
Allah zihin açıklığı versin senin yavrunla birlikte oklula başlayan bütün yavrulara :Saruboceq:
Anne ve babana sağlık versin Rabbim inşaallah hep birlikte olun :Saruboceq:

hayirli olsun canim..basarilarla dolsun egitim hayati insallah..elbetteki heyecanlacaksin, endiseleneceksin minik yavrun ilk kez sorumluluk altina giriyor..ne guzel sen calissan bile cocugunla ilgilenen annen ve baban var..aslinda cok sanslisin..

çok çok teşekkür ederim arkadaşlar.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…