• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kzm iin doktor aryorum.

hande80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2008
427
0
96
İstanbul
merhaba kızlar,

6 aylık bir kızım var, ve tam analamıyla güvenebileceğim, bir çoçuk doktorumuz yok, kızıma işinin ehli, her türlü soruyu sorabileceğim, sorum saçmada olsa, dalga geçmeden sorumu cevap verecek, istanbul anadolu yakasında çoçuk doktoru arıyorum, yardımlarınız bekliyorum, tecrübelerinizi benimle paylaştığınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

canım ben de senin gibiydim kzım doğunca.her anne gibi yani.iki dr değiştirdim.biri hastane yüzünde diğeri de dr çok tuhaf biriydi.aradım ve üçüncüde nihayet buldum.kozyatağı yeditepe üniversitesi hastanesinden yrd.doç.dr hülya ercan sarıçoban.çok ama çok tatlı samimi biri.ilk günden beri her türlü soruma cevap verdi.kızıma hep anne şefkatiyle yaklaşıyor.aşı yaparken ağlayacak neredeyse.kendisinin de iki yaşında kızı var ve bu çok önemli bence.biraz pahalı diğer hastanelere göre ama olsun bebeğim için herşeye değer.75 tl.aşılar o kadar pahalı değil ama.en azında sağlık ocağından bin kat temiz ve güzel..tavsiye ederim...vereliniortak

Doktor meselesi çok önemli.Biz Özel Maltepe Hastanesinde Nurver Hanım' a gidiyoruz.Başka doktorlara da gittik.Ama şevkat çok önemli.Bebeklerde bunu cidden çok hissediyor.Nurver Hanımında kızı var.aykızın 'ın dediği gibi bu çok önemli.Sevgi ve şevkatle kızıma yaklaştığı zaman hem kızım hemde benim hoşuma gidiyor.50 tl.muayene ücreti.kaydirigubbakcemile5

Doktor meselesi çok önemli.Biz Özel Maltepe Hastanesinde Nurver Hanım' a gidiyoruz.Başka doktorlara da gittik.Ama şevkat çok önemli.Bebeklerde bunu cidden çok hissediyor.Nurver Hanımında kızı var.aykızın 'ın dediği gibi bu çok önemli.Sevgi ve şevkatle kızıma yaklaştığı zaman hem kızım hemde benim hoşuma gidiyor.50 tl.muayene ücreti.kaydirigubbakcemile5

canım ben maltepede oturuyorum, özel maltepe hastanesi, maltepenin neresinde, parası önemli değil, yeterki gönlüme göre bir doktor bulayım, para kızımdan önemli değil.

canım ben maltepede oturuyorum, özel maltepe hastanesi, maltepenin neresinde, parası önemli değil, yeterki gönlüme göre bir doktor bulayım, para kızımdan önemli değil.

Maltepe Emniyet müdürlüğünden çevre yoluna dönerken sağda 2.sokak başında cnmyerimseniben geçmiş olsun...

Adres: Feyzullah Cad. No:39 Maltepe/İSTANBUL
Tel: (0 216) 399 97 50(pbx)
Yrd. Doç. Dr. Nurver ÇAPAN (AKINCI)

kızım 2 yaşında olacak ben de hala hah tamam diyebileceğim bir doktor bulamadım:(
avrupa yakası avcılara yakın doktor tavsiye edebilecek olan var mı?

merhaba akadaşlar ben henüz yeni üye oldum foruma benim de 50 günlük bir kızım var ancak doktorun da hiç memnun değilim avrupa yakasında oturuyorum bana tavsiye edeceğiniz bir doktor varsa cvp bekliyorum kaydirigubbakcemile3

kızım 2 yaşında olacak ben de hala hah tamam diyebileceğim bir doktor bulamadım:(
avrupa yakası avcılara yakın doktor tavsiye edebilecek olan var mı?

slm canım
bende avcılardayım medicanada Mine hn götürdüm oğlumu aşılarını bitirdik artık düşünmüyorum.aslında tecrübeli sorduğun herşeye yanıt veriyor ama sen söylemeden tam anlamıyla bakmıyor.ama eğer uzak demezsen bdüzü medicana İnternational da kardeşimin arkadaşı var çok ta iyi bir dr İlhan Hatip sana öneririm canım.a.s

Back