• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Kzlarr yardmm edinn

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamsar_tarz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

karamsar_tarz

Ziyaretçi
kızlar benim düzleştiricimin markası premier ben saçlarımı düzleştiriyorum hatta her tutamın üstünde biraz fazla kalıyorum ve hatta bi tutamın üstünden 3 4 kez geçiyorum ama saçım kağıt gibi olmuyo yada şöyle söyliyim ilk düzleştirdiğimde iyi güzel tamam ama sonra hemen bükülüyo düzleşmiyo deliricem acaba markasındanmı kaynaklanıyo acaba diğer markalar nasılki memnunmusunuz yada ne yapmalıyım
LÜTFEN EN UFACIKTA OLSA BİŞEY YAZIVERİN mafoldumben mafoldumben :gitme: :gitme: :gitme:

saçların çok yıpranmışsa eğer kırıkları fazlaysa bazen fön de tutmaz öyle saçlara.

biraz ara ver istersen canım düzleştiricide yıpratıyor sıksık yapıldığında kırılıyor falan saç.
hemde birde inceyse daha özenli davranmak lazım
biraz ara ver toparlasın kendini sçların

canım haftada bir havuç zeytinyağı bakımı falan yapıyorum kırıklarım var ama çok az uçlarını jiletle kesmişlerdi ondan olabilirmi fisfisfis

canım 1 buçuk aydır düzleştirici, maşa kullanmıyordum zaten bu gece özel bi geceydi düzleştiriyim dedim ama sonuç yine aynı kıvrılıverdi uçları ve ewt saçlarım ince telli mafoldumben insanların saçları nasıl kağıt gibi düz olabiliyor senağlama

dzsa.jpg

bende saçlarımın böyle dümdüz olmasını istiyorum bu kızında saçları ince telli ama olmuş yani dümdüz kağıt gibi ya nolur bişi diyin :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ben kullandığın düzleştiricinin markasından olduğunu düşünüyorum...bende Philips var hem kıvırcık yapanından ince olan yani hem de kalınından var...ikisi de seramik kaplama ve süper yapıyor...Sana önerim hobby,halay gibi yerler lorealin ya da gliss in saçı ısı işlemlerine karşı koruyan kremleri var onlardan edinip bir de iyi bir marka düzleştirici alırsan sorun ortadan kalkar die umuyorum...ama yine de bu ürünlerin satıldığı mağazaya git ve bir denet...ben öyle aldım cicim :)

saol cicimde krem falan alabilirimde şu an yeni bir düzleştirici alcak durumum yok :1no2:

Back