Saç Rengi ve Saç Boyama kzlarr lütfen bana yardım edermisinz:((((

tuqcee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
139
0
96
İstanbul
kızıldan kurtulmak istiyodum.. küll kumral yaptm tavselernz üzerne.. tam kzıl gtmedi ztn ilk boyamada gtmez ama..kumral oldm gbi.. kolestonun yoğun açıcı setinide aldm.. şmdi açıcı sürsem kzıl mı olur.. sarı olmazmı kzlar???:1no2:

Hayır sakın deneme bile.Açıcı demek saçlarını kızılımsı turuncumsu sarıya dönüştürmek demek.Eğer hiç kızımlı bişey uygulamamış olsaydın o zaman sarıya dönebilirdi.Ama açıcı kullanırsan üstteki küllü kumralı yok edersin ve alttaki kızılına ulaşırsın tekrar.Ne kadar zaman geçmesi gerek bilmiyorum ama,belli bir zmn sonra tekrar boyadığında.2.kez küllü kumrala o zaman kızılların daha çok kapanıcak.Birkaç boyama gerekiyor=)

açıcı sürüp tekrar istediğin renge boya. belki sadece açıcı boyayla turuncımsu olabilir.

Ama açıcının mantığı yokki:/

yaa açıcı sürüp istediim renge boyasam olmaz heralde çnkü açıcıyla eski rengi yani kızı:Q geri gelcek

bikaç defa ddaha küllü kumrala boyadm dyelm peki o zaman açsam nolur yne kızılmı:):1shok:

güzel soru orasını tam bilmiyorum ama en azından bikaç defa boyayıp açtıktan sonraki hali ,şimdi yapacağın halden daha iyi olur diye düşünüyorum ben:)

açıcı ile ne yaparsan yap bakırlık ve kızıllık kalır. bence küllü boyamaya devam

ya ben açcının üstne küllü boyasam dha etkli olmazmı:)))

canım açıcı sürersen yine bakırlı bi ton elde ediceksin..yani başladığın noktaya geri dönüceksin..sadece daha açık bi ton olucak o kadar..bence bu sefer koyu küllü kumral al..koyu olur belki ama iyi kapatır..açıcı saçını yıpratabilir..bişi daha sööliyim: ben kozmetikçimde farma color diye bi marka görmüştüm..onun saçtaki kızıllığı alarak açan bi tonu varmış,bayaa küllü beyaza yakın bi ton..orada çalışanlar söylemişti..istersen bunu da bi araştır..

tmm canm araştırıcam.. zaten tavsiyenz üzerne boyadm küllü kahveye.. ama çok az aldı kızıllığını.. bikaç boyama beklicek kadarda sabrlı deilm:S yne küllü kumrala boyycm ama açıcıda sürsemmi die düşndm.. saçm yeternce ypranmş ama:S:çok üzgünüm:

endişelenme ve sakın açıcı yapma. ben bi kere açıcıyla açtım, küllü boyadım, oturmadı d,iye yine açtım, haydiiii en başa döndüm. bundan sonra hep küllü kumralla boya, hatta koyu küllü kumral. koyu durmayacak merak etme, bu turunculuğu azaltacak, belki 1-2 defa daha aynı küllüye boyayacaksın ki tamamen kızıldan kurtul.

benimde saçımda bakırlık,kızıllık var sürekli kahve veya kestaneye boyamama rağmen renk aktıkça turuncumsu bi kızıllık çıkıyo. tabiri caizse çingene gibi bi renk. bundan kurtulmak istiyorum aynı zamanda da koyu renk istiyorum.küllü koyu kumrala boyarsam saçım koyu renk olurmu ?

tuqcecım foto koyma ımkanın yokmu ben de kızılı bırakıp kullu kumral ya da kumrala boyamak ıstıyorum da merak ettım sımdıkı halını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…