Hayır sakın deneme bile.Açıcı demek saçlarını kızılımsı turuncumsu sarıya dönüştürmek demek.Eğer hiç kızımlı bişey uygulamamış olsaydın o zaman sarıya dönebilirdi.Ama açıcı kullanırsan üstteki küllü kumralı yok edersin ve alttaki kızılına ulaşırsın tekrar.Ne kadar zaman geçmesi gerek bilmiyorum ama,belli bir zmn sonra tekrar boyadığında.2.kez küllü kumrala o zaman kızılların daha çok kapanıcak.Birkaç boyama gerekiyor=)
Hayır sakın deneme bile.Açıcı demek saçlarını kızılımsı turuncumsu sarıya dönüştürmek demek.Eğer hiç kızımlı bişey uygulamamış olsaydın o zaman sarıya dönebilirdi.Ama açıcı kullanırsan üstteki küllü kumralı yok edersin ve alttaki kızılına ulaşırsın tekrar.Ne kadar zaman geçmesi gerek bilmiyorum ama,belli bir zmn sonra tekrar boyadığında.2.kez küllü kumrala o zaman kızılların daha çok kapanıcak.Birkaç boyama gerekiyor=)
canım açıcı sürersen yine bakırlı bi ton elde ediceksin..yani başladığın noktaya geri dönüceksin..sadece daha açık bi ton olucak o kadar..bence bu sefer koyu küllü kumral al..koyu olur belki ama iyi kapatır..açıcı saçını yıpratabilir..bişi daha sööliyim: ben kozmetikçimde farma color diye bi marka görmüştüm..onun saçtaki kızıllığı alarak açan bi tonu varmış,bayaa küllü beyaza yakın bi ton..orada çalışanlar söylemişti..istersen bunu da bi araştır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?