Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır sakın deneme bile.Açıcı demek saçlarını kızılımsı turuncumsu sarıya dönüştürmek demek.Eğer hiç kızımlı bişey uygulamamış olsaydın o zaman sarıya dönebilirdi.Ama açıcı kullanırsan üstteki küllü kumralı yok edersin ve alttaki kızılına ulaşırsın tekrar.Ne kadar zaman geçmesi gerek bilmiyorum ama,belli bir zmn sonra tekrar boyadığında.2.kez küllü kumrala o zaman kızılların daha çok kapanıcak.Birkaç boyama gerekiyor=)
Hayır sakın deneme bile.Açıcı demek saçlarını kızılımsı turuncumsu sarıya dönüştürmek demek.Eğer hiç kızımlı bişey uygulamamış olsaydın o zaman sarıya dönebilirdi.Ama açıcı kullanırsan üstteki küllü kumralı yok edersin ve alttaki kızılına ulaşırsın tekrar.Ne kadar zaman geçmesi gerek bilmiyorum ama,belli bir zmn sonra tekrar boyadığında.2.kez küllü kumrala o zaman kızılların daha çok kapanıcak.Birkaç boyama gerekiyor=)
canım açıcı sürersen yine bakırlı bi ton elde ediceksin..yani başladığın noktaya geri dönüceksin..sadece daha açık bi ton olucak o kadar..bence bu sefer koyu küllü kumral al..koyu olur belki ama iyi kapatır..açıcı saçını yıpratabilir..bişi daha sööliyim: ben kozmetikçimde farma color diye bi marka görmüştüm..onun saçtaki kızıllığı alarak açan bi tonu varmış,bayaa küllü beyaza yakın bi ton..orada çalışanlar söylemişti..istersen bunu da bi araştır..