Kzlarr dikkat!!!patatesleri yznze koyarken dikkatli olun..

ayysell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
78
0
5 gün önce yüzümün rengi açılsın diye yüzüme patates koydum..1 yarıms saat sonra sağ gözümün çeverındekıler hariç bütün patateslerı kaldırdım yüzümden..sağ gözümün çeversınde patatesler çok beklediği için oranın rengı ıyıce açıldı.:1shok:.suratımın dıger yerlerı de bıraz acıldı..arada bayağı bı fark var..şimdi onları da düzeltmeye çalışıyorum..bılgınız olsun patateslere dıkkat...:lepi::lepi:ama yinede rengın açılması hoşuma gıttı:içelim:

ben anlamadım arkadssım patatesı nasıl yaptn bırdaha yazarmısn nasıl rengını actı yazda yapaım:KK70:

hayır şekerim günlük değil 2_3 hafta süreklı kullanımda renginiz açılıyo ayrıca lekelerınde açılmasına fayda ediyor..tavsiye ederım..ben düzenli yapıyorum..patatesleri incecik yuvarlak şekılde doğrayın ve yüzünüze koyun..inanaın bana faydasını göreceksınbız..hihoyyytŞeniz:teytey:

hayır şekerim günlük değil 2_3 hafta süreklı kullanımda renginiz açılıyo ayrıca lekelerınde açılmasına fayda ediyor..tavsiye ederım..ben düzenli yapıyorum..patatesleri incecik yuvarlak şekılde doğrayın ve yüzünüze koyun..inanaın bana faydasını göreceksınbız..hihoyyytŞeniz:teytey:

peki canım haftada kac defa yapıyorsun?? rendelesek daha iyi olmazmı acaba??:uhm:: benim sivilce lekelerim vardaaaaa inşallah iyi gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
ilginç bir bilgi deneyen varmı arkadaşlar bizleride bilgilendirirseniz seviniriz

farketmez cnm ben suyunu cıkarmakla uğraşmak ıstemıoyrum..eger ımkanların varsa onu ykaydirigubbakcemile5ap

DÜn yaptım patatesın suyunu pamukla sÜrdÜm yÜzÜm pudra sÜrmÜŞ gıbı oldu patatesın ayrıca yaralar ıÇınde Çok ıyı geldıĞını duydum ıŞallah etkısı olur

Merhaba arkadaşlar ben yıllar önce bir kadın programında çiğ patatesin yüzdeki kırışıklıklara iyi geldiğini duymuştum. Haftada 1 veya 2 defa yapılıyor patatesleri kabuklarını soymadan ve kesinlikle yıkamadan incecik yuvarlak cips yapar gibi dilimliyorsunuz ve yüzünüzün her yerine bu dilimleri koyup 15-20 dk bekliyorsunuz ve su ile yıkıyorsunuz. Bu işlem sürekli uygulandığında kırışıklık gidermede ve oluşumunda büyük bir etki sağlıyormuş kadınlar patatesin faydasını bilselerdi kozmetik üzünlerini hiç kulanmazlardı demişti programa katılan güzelik üzmanı kadın.Ben ilk kulandığımda cildimi iyice temizleyip uyguluyorum ve yüzümde yanma hisediyorum patatesler kuruduktan sonra kaldırdığımda da patatesin nişastası yüzümde görünüyor beyaz beyaz sanırım işe yarıyor tabi bunun asıl etkisini düzenli kulanınca yıllar sonra yaşlanmadığımız görerek anliycaz :)

Evet patatesin düzenli yapıldağında yüzü geriyor, rengi de açıyor bu iyi yanı. Size kötü bir yanını diyim cildiniz kuru ise iyice kurutuyor benden söylemesi. :KK50:

diğer topiktede belirtmiştim hanımlar
patates nişasta oranı yüksek bir gıda
nişastanın nimetleri hem yağı emiyor hemde cildi geriyor
rende kısmın suyunu sıktıktıktan sonra az bi süre bekleyin
nişastası iyice çöküyor dibine o kısmı çok çökmeden sürmek daha mantıklı birkaç defa tekrarlarsınız en fazla:KK34:

Yüzüme sürmedgm kalmadi :KK70: korkuyorm artk bi süre sonra denerm ama faydasini görürmüyüm billmem

X