Kzlarm iin Kitap ve Dergilerim grcde

ahsen76

Guru
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
238
0
48
:kahve:arkadaşlar bende elimde olan hepsi değil tabiki kıyamıyorum çok seviyorum okumayı kitap ve dergilerimi koyuyorum kızlarımada okuma alışkanlıklarını kazandırmak istiyorum bunlardan aldığım ücretle onlara hoş bir yaz geçirtecek kitaplar ve hobi setleri almak istiyorum malum yazlığımız ve köyümüz yok istanbulun mudavimlerindeniz yani kısacası bu bakımdanda şimdilik takas düşünmüyorum kızlar sevgiyle kalın.......................opuyorumnanaktan

Dünyaca ünlü bu iki kitap zaten üzerindede yazıyor türkçeye çevrilmiştir
a.s.eşime hediye gelen kitaplardan bazıları bunlar hiç okunmamış yepeyeniler içinde kitaba özel yapım ayraçları var mısır tarzı kapağı okumadım açıkçası
kitabların arkadan görünüşü

Son düzenleme:
Son düzenleme:

:umursamaz:hiç sayfaları bile açılmamış 2kitap daha eşime gelenlerden 100 soruda ermeni meselesi bir tanesi diğeride kan fırtınası isimli belgeli resimli falan bir kitap oda içeriklerini sormayın okumadım çünkü onları tarzlarım değiller çünkü:kedi:
bu arada 100 soru olan kalın baya diğeride kağıdı kuşe gibi parlak baskısı

Son düzenleme:

bunlarda dini dergilerim aylık ilim dergileri taneleri 5tl falan bende yığılı bunlardan ailem dergilerinden çeşit çeşit dergilercilt bile yaptırılır çok önemli bilgilerle dolu hepside hazine değerlerindeler ama :sinifsinif:alan arkadaş dua eder inşallah:Saruboceq:
12tanesi bir arada """""""10tl vericemidda ediyorum diğer tatlı kitaplarından farklı yalnız resimli değildirresim konulacak yerlere daha çok tarif sığdırmışlar sanki
kadınların elinde olması çok gerekli bir kitap tatlılar reçeler marmelatlar herşeyi ondan öğreneceksiniz patlıcan reçeli bile var içerisinde alan bayılır.................sadece"""""""10tl elimde 1tane daha var oyüzden satuyorum bedava bu fiyata

Son düzenleme:
opuyorumnanaktan""""12tane dini dergi süper bilgiler var gerçektende günlük yaşamla ilgili hayatımızla ilgili kaçırmayın arkadaşlar hepsini sadece"""""""""5tl ye vericem hediyede ederdimde ücretiyle kızlara kitaplar almak istiyoruma.s.:1hug:

KIZLAR TAKASA AÇIĞIM HABERıNıZ OLSUN 13YAŞ UYGUN KıTAPLARDA EKLERSENıZ SEVıNıRıM opuyorumnanaktan

elımde ortaokul ve lıse yıllarında kullandıgımız turk ve dunya klasıklerı bulunuyor eğer istersenız mutlaka msj atın bana

X