haticegul Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2009 178 0 18 Mart 2009 Konu Sahibi haticegul #1 arkadaşımın kızına yaptığım model
haticegul Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2009 178 0 18 Mart 2009 Konu Sahibi haticegul #2 lif ipi ile ördüm ve üzerine işleme yaptım
M mert Nirvana Kayıtlı Üye 31 Ağustos 2006 1.618 13 1 Nisan 2009 Konu Sahibi haticegul #3 yakadan başlayarak tek seferde mi ördün...?bizde örmek isityoruz.acemi olduğumuz için .yapamıyoruz... açıklamalı modeller arıyoruz
yakadan başlayarak tek seferde mi ördün...?bizde örmek isityoruz.acemi olduğumuz için .yapamıyoruz... açıklamalı modeller arıyoruz
haticegul Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2009 178 0 16 Nisan 2009 Konu Sahibi haticegul #4 mert .!.: yakadan başlayarak tek seferde mi ördün...?bizde örmek isityoruz.acemi olduğumuz için .yapamıyoruz... açıklamalı modeller arıyoruz Genişletmek için tıkla... arka,önleri ayrı ayrı yaptım birleştirdim yapımı çok basit
mert .!.: yakadan başlayarak tek seferde mi ördün...?bizde örmek isityoruz.acemi olduğumuz için .yapamıyoruz... açıklamalı modeller arıyoruz Genişletmek için tıkla... arka,önleri ayrı ayrı yaptım birleştirdim yapımı çok basit