Göz Çevresi Bakımı Kzlar yzmde tyler var... Ne olur yardm edin:(

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
35
kızlarrrr sakaklarımda boyun ve cene bolgemde bazı yerlerde koyu renklı bazı yerlerde acık renklı tuyler var...sacımı bıtane toplayamıyorum percemlerımı cıkarmadan bu uyuz tuyler goruncek dıye nolur yardım edın......tuy sarartıcı krem alsammı sesunun? arttırırmı yada uzatırmı:gitme:

bende de aynı sorun var yaaa benim çene altında var boyunla arasında...
siyah tüğ oldu 4-5 tane :1shok: :a015:
inş. geçer:a015:

sarartıcı kremleri daha sonra daha sert çıkarttıığını herkes söylüyor canım dikkat et.

epilasyonla kesinn olarak kurtulabilirsin ama

bu tür durumda hormonlarına baktırsan iyi olur hormon sonuçlarına göre ilaç kullanabilirsin bayanlarda prolaktin hormonun yükselmesi sonucu tüylerde artış olabiliyormuş genellikle yüzde ve çevresine umarım sorun yoktur

kızlar siz nasıl bas edıyosunuzkı epılasyon yaptrmak ıstemıyorum jılet surup sertlestrmemı ıstycekler yuzume jılet suremem bıde bıkac topıkte epılasyona baslayıp pısman olanları okudum ıplemı aldırsam acaba??

canım kuaföre git iple aldır..veya sir ağdayla. aynı sorun bende de var kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaş ilerledikçe artıyo.muhtemelen hormonal bi problemin vardır.yumurtalık kistlerinin de bu tür etkileri vardır en kısa zamanda bi kadın hst. doktoruna git.geçiren bi tedavi yok ama ilerlemesini engelleyen bi doğum kontrol hapı(bekarlara da veriliyo)var. sarartıcılar uzaktan görünmesini engelliyo ama yakından çok kötü görünüyohele de tüyler sık ve uzunsa.geçmiş olsun canım

tüy sarartıcı artırır cnm.önce bi hormon testi yaptr her şey normal çıkarsa lazer epalson yaptr o bölgeye.ağda yaptrsan rengi koyulaşr bi süre sonra.iple aldrmak da pek sağlklı deil ama epilasyon yaptıramam diyosan en sağlıklısı ip olur derima.s

eninde sonunda aldıracağız.sir ağdayla aldır.ister kuaförde istersen ağda bantlarıyla al.sonratüy azaltıcı krem sür en azından çoğalmaz tam bitmesede azalır.

tüy sarartıcı hem çoğaltır hemde olduğundan daha fazla gibi gösterir ve göze batar tüylerin git sir ağdayla aldır ama hiç almadıysan alarak tüy köklerini sertleştirmeden iğneli epilasyona git 3 seansta fnish olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…