Kzlar yaz aylar sizin iin ne ifade ediyor?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kızlar yaz ayları geldiğinde nasıl bir ruh hali içinde oluyorsunuz.hiç birşey ifade etmiyor mu kıştan farkı yok mu yoksa sizin için yoksa plajlar deniz havuz yada evinizde mi olursunuz? bana sorarsanız bir yazlığımız falan yok uzun sürelli tatil yapmıyorum işsizim bide genelde evdeyım gunu bırlık kısa surelı gezıyorum aılemle gıdersem 5 10gunlugune belkı genelde tvde yaz tatılı yapanların goruntulerınden tatıl yerlerını gorebılıyorum... yaz ayında sizler neler yapıyorsunuz guzel bı konu olur dıye dusundum ne biliyim gidenler varsa oraları anlatsınlar resım koyabılırsınız sohbet ederiz tüm kadınlar klubune sevgiler..)))

yaz ayı benim için fenalıklar geldiğinin resmidir-tatlicadiarzu-ölüyorum sıcaklardan resmendelikafadulden
eskiden her yaz ailecek tatile çıkardık,3 senedir çıkmıyoruz,nişanlım burda olsa denize giderdik ama şu an askerde,bende evde dondurma gibi eriyorum-tatlicadiarzu-
allahın gücüne gitmesin ama yazı sevmiyorum,kışı daha çok severim:asigim:

sıcak bunaltıcı sıcak çöl sıcakları sıcak sıcak sıcak.......
sıcaktan şu kadar kişi fenalık geçirdi bu kadar kişi öldü
keneler yine can aldı
uzmanlar uyarıyor öğlen saatleri ve sonrasında bir kaç saat dışarı çıkmayın
güneş ışınları çok zararlı ha bide güneş lekesi var

yaz deyince aklıma bi tek bunlar geliyor
yazlık mekanların denizin dibinde yaşıyorum ama denizden o insanların bir avuç suya
dalışlarını o sıcaktan yanma ve sonrasında kızarlıklık modunu hiç mi hiç sevmiyorum
bunda beyaz tenli bir insan olmamın bronzlaşmak yerine kızarmamanın etkisi çok büyük
ben daha çok yaşlı tipi tatilleri seviyorum
temiz hava yeşillik gözünün alabildiğince orman ve müthiş bir manzara sabah yürüşleri açık havada kahvaltı sessizlik...
benim için tatil budur
ruhum biraz yaşlı tarzı tatilleri seviyor sanırım zemuszemus

istanbulda yasıyorum cok sıcak bugunlerde nemlı mersınlıyız oralarda cok sıcak bılırım kokenımız antalya oralarda sıcak bızımkıler gıt dıyolar gunu bırlık bayanların gıttıgı plaja o gun ıcerınde gıt gel hıc sevmıyorum soyle en az 1 hafta kalmadıktan sonra yorucu olur dıye gıtmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…