Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
acaba yakından gördunuz mu takımı
ben ıkıncı olanı beğendım ama bu takımı daha önce gorduğum ıcın tabakları bana pek kullanıslı gelmedı ve cok genış
ama sen beğendıysen sorun yok tabı benc ıkıncısı
ugur böcüğü ben bu takımı yakından görmedim ama farklı olması ilgimi çekdi kahvaltı takımı olarak değişik bir model peki porselen kalitesi nasıldı acaba gören arkadaşlar varsa yakından benle paylaşabilirlermi
peki arkadaşlar sizce kahvaltı için doru bi seçimmi sözlüme resimleri göstedim pek beğenmedi biraz çocuksu daha ağır olabilir dedi aklım karışdı benimde
son takım hiç çocksu değil ağır bi havası var dudak tabaklar hariç:)
ben dudak şeklinde olmasını beğenmedim o kullanışsız ama geri dikdörtgen tabakları kullanışlı bence pogağa börek çörek koymaya müsait. ben sonncu derim eğer alacaksan ama bakın biraz daha orjinalliğinde bi sınırı var adamlar böle dudklı tabaklardan pek hoşlanmıyor:)
senin olmasını istiyorsan, beğendiysen, abartı bir fiyatı da yoksa al gitsin.. kalmasın içinde..
sonra sonra kullanmadığına acımassın..
maviş maviş pek çıtıpıtıymıymış, esprili de hem ..