ben gece yatarken hint yagı suruyorum sacıma.sabaha kadar oyle yatıyorum ama sabah kalkıp dusa gırınce onu cıkarmak cok zor oluyo ya sizin yaptıgınız ozel bısey var mı yagın kolay cıkması ıcın?ben 2defa sampuanlıyorum hemde bastıra bastıra yanı heryerını ama yıne kalıyo delı oluyorum.bısey yapan varsa lutfen paylassın guzeller :a015:
1. yumurta sarısı da katılınca içine daha kolay çıkıyo.(tabi kokuya dayanmak ve yıkarken yumurtayı pişirmemek mesele)
2. ben önce z. yağlı el yapımı sabunla diplerini yıkıyorum, ama boylara ve uçlara sürmüyorum. o saçımda beklerken banyoma devam ediorum. sonra da defne garlıyla bi kez komple yıkıyorum.sadece ılık su kullanıyorum, son durulamada da soğuk su.buyrunnnnnnnnn
ayy canım ben bı defa yumurtalı bı karısım yapmıstım daa aman allahım o ne ıgrenc bı koku kac gun gecmemıstı sacımdan delıye donmustum kafamçokkarıştı yine de saol cicim a.s
ayy canım ben bı defa yumurtalı bı karısım yapmıstım daa aman allahım o ne ıgrenc bı koku kac gun gecmemıstı sacımdan delıye donmustum kafamçokkarıştı yine de saol cicim a.s
ben yaglari sürerim sonra yumurta sarisini banyoya girmeden 5 dakka evel sacimin diblerine yedire yedire sürerim sonra banyoya girer sampuani sürerim azda su 1 yikayis hemen hemen bütün yag akip gider kokuda dayanilmiycak gibi degil yumurta sarisini yaglara katipda sacima sürdügüm olmustu gayet güzel cikiyor hic zor degil
arkadaşlarında dediği gibi ilk önce saçı ıslatmadan şampuanlıyorsunuz ve su kesinlikle çok sıcak olmamalı.. yoksa sonradan naparsanız yapın geçireceksenizde geçiremiyorsunuz. soğuk olunca da arınmıyor ılık olmalı yani