Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kzlar stanbul Avrupa yakasnda kadn doum Doktoru aryorum ltfen yardm edin
canım benim doktorumu tavsiye edebilirim eğer bulamadıysan muayenehanesi bakırköy ethica incirli hastanesinin karşısında bayan ve süper tatlı mürüvvet sarıyar ama özel olduğu için muayene biraz pahalı 150 alıyor düşünürsen özelden mail at telefonunu veririm ben aklıma birşey takılınca gece bile arıyorum hiç bıkmadan bütün sorularıma cevap veriyor
benm doktorum diyemicem ama çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum düşük yaptım ona gitmiştim daha öncesinde de .. yenibosna da nisa hastanesi ismi asiye çok tatlı bir kadın çoğu tanıdığım ona gitti ve çok memnun kalmışlar doğumada hemen geliyormuş. tavsiye ederim. sigortalıya muayene ücreti de 29 lira
Beşyüzevler Şafak Hastanesi Ali Osman Koyuncuoğlu.Süper bir doktor.Çok ilgili.Hastaneye gitmesen sana telefon açıp fırça bile atar.Cep telefonunu verip gece gündüz beni arayabilirsin demişti.Gece bile aradım.Hiç üşenmedi açtı sorularımı cevapladı.Önemli olan fiyatı değil doktorun ilgisi bence muayane ücreti 150 ama ssk ile gidersen 70 filan sanırım
bnm doktorda gaziosmanpaşa hastanesın de Kezban Narin KIYAK. ınanılmaz şeker bir bayan çok ilgili sank kendı kardesının bebegını goruyormus gıbı sevınıyor zaten bana da hep ablacım diyo işin de de baya ıyı zaten tüm g.o.paşa bayanı bilir opuyorumnanaktan
Beşyüzevler Şafak Hastanesi Ali Osman Koyuncuoğlu.Süper bir doktor.Çok ilgili.Hastaneye gitmesen sana telefon açıp fırça bile atar.Cep telefonunu verip gece gündüz beni arayabilirsin demişti.Gece bile aradım.Hiç üşenmedi açtı sorularımı cevapladı.Önemli olan fiyatı değil doktorun ilgisi bence muayane ücreti 150 ama ssk ile gidersen 70 filan sanırım
Sevgiler dilekgoksuzoglu. Normal doğum mu yaptınız? Ben de Ali Osman Beye gitmeyi düşünüyorum ama normal doğumu mu destekliyor bilmiyorum... Şimdi JFK imiş doktor bey.
Gaziosmanpaşa Avrupa Şafak Hastanesi Esra Alkan 6 senedir tanıyoruz kızkardeşimin doğumunu yaptırdı. Bugünde Bana aşılama yaptı.Mutlaka tedavi ol derim
Gaziosmanpaşa Avrupa Şafak Hastanesi Esra Alkan 6 senedir tanıyoruz kızkardeşimin doğumunu yaptırdı. Bugünde Bana aşılama yaptı.Mutlaka tedavi ol derim
Sevgiler dilekgoksuzoglu. Normal doğum mu yaptınız? Ben de Ali Osman Beye gitmeyi düşünüyorum ama normal doğumu mu destekliyor bilmiyorum... Şimdi JFK imiş doktor bey.
Kendi sorduğum soruya kendim cevap vermek istiyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki tüm bebekler gibi çok güzel bir oğlum var ve şimdi dört aylık. Bu mesajı yazdığımda Dr Ali Osman Bey'in takibindeydim ancak normal doğum yapmak istediğimden çok emin olamıyordum. Ben yaşadığımı aynen aktarayım gerisi okuyanlar kalmış.
Hamileliğinin 38 hafta 5 günlük iken olağan kontrolüme o zaman ki adı JFK hastanesi (Şimdi Aile hastanesi olmuş) gittim. Kontrol sonucu bana doktor "suyum azalmış, bu da bebeğin anne karnında yaşamasını imkansız hale getiriyormuş, acilen o gün doğumun yapılması gerektiği, normal doğum istersem öncesinde suni sancı verileceğini, duruma göre sezeryanda olabileceğim" söyledi. Eşimle birlikte bunları dinledik. Özellikle "bebeğinizi kaybedebilirsiniz" dediğinde ikimizinde gözleri dolmuştu. Eşime kalsa o an yatışım yapılmalı idi. Önemli olan bebeğime sağlıkla kavuşmak ama doktora o an güvenemedim. Zaten önceki muayenelerde de ben normal doğum dedikçe sanki o sezeryan olasılığı yüksek gibi konuşuyordu. Hastaneye yatmak istemediğimi başka bir uzmana daha muayene olmak istediğimi eşime söylediğim ve Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittik. Kadın doğum bölümünde uzman bir doktor hanım muayene etti. Söylediği "suda azalma yok, herşey yolunda, normal doğum istiyorsan bekleyebilirsin, bu süreçte doğum başlamazsa takiplerine devam ederiz en fazla 41 hafta dolana kadar" Bunları söyledikten sonra hocaları riskli gebelikte uzmanlaşmış başka bir doktorun muayene etmesi için beni gönderdi. Perinatoloji (riskli gebeliklerle ilgilenen bir bölümmüş) uzmanı da muayene etti ve bana söylediğim " herşey yolunda normal doğum istiyorsan bekleme süren var"
Özetle Dr. Ali Osman Bey suyun azalmış, bebeği kaybedebiliriz dediği gün iki farklı uzman doktor ise bana herşey yolunda olduğunu söyledi. Neye üzüldüğümü söylemek istiyorum, hamilelikte kontrollerde adı geçen hastaneye doktora toplamda 1500.TL. civarında ödeme yaptım. Sonrası bir hiç... Doğumu tabi ki o hastanede ve doktorda yapmadım.