Kzlar sonu pozitif:)

çok sağol canım zaten 5 gün gecikmem olmuştu ve dün sabah sağlık ocağına gidip test yaptırdım ve hemen 2 dakkada çıktı bebişim allahıma şükürler olsun.işallah busefer meleğim annesine sıkıca tutuncak.rabbim tamamına erdeirir işallah.çok ama çok mutluyum::CüvCüv:.rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın işallah.

çok sağol canım zaten 5 gün gecikmem olmuştu ve dün sabah sağlık ocağına gidip test yaptırdım ve hemen 2 dakkada çıktı bebişim allahıma şükürler olsun.işallah busefer meleğim annesine sıkıca tutuncak.rabbim tamamına erdeirir işallah.çok ama çok mutluyum::CüvCüv:.rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın işallah.

canım benım cok sevındım ya ınan Allah saglıkla tamamına erdırsın bıtanem bende 2 hafta evvel dusuk yaptım ama bole ıı haberlerı okuyunca moralım duzelıyorrrr kendıne dıkkat etmen gereken donemdesın sakın agır kaldırma bol bol uzan yat dınlen bı tanemmmmsositososito:lepi:a.s.:nazar::emir_bebek::nazar:

sağol brcim.winx perisi canımbenim sağol canım.üzülme canım rabbim yeniden nasip ediyo bak benimde bundan önce olmuştu düşüğüm ama şimdi yine bebişim benimle..

bende kac gündür seni meraak ediyorum demek buralardasin insan bi haber verir canim, neyse hadi affettim nede olsa önemli olan artik sen hamilesin. Tebrik ederim canim cok sevindim. Rabbim 9 ay sonra kucagina almayida nasip etsin. Belirtin varmiydi?

X