Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar sizlere ok ihtiyacm var. Bir bakn ve yardm edin ltfen :(:(

canım benim kendi rengime benziyor fındıkkabuğu diyorlar güzel bir kuaför tutturursan aynısı olmasada yaparlar.

valla bencede guzel bir renk ama resimle birlikte git kuaföre ama güzel bir kuaföre git yaparlar buyuk bır ihtimalle :)

canım kumral gibi sanki.. veya kızın kendi saçı.. bilemicem.. ama ön kahkülünde hafif bi sarılık var, sanırım önüne çok hafif balyaj attırmış

çok güzell bi renk yakışana mükemmel olur umarım sana da yakışır kumralla bal köpüğü karışımı diye biliyorum

Küllü kumrala benziyor renk.Sonuç olarak Kumral-açık kumral arası bir renk.Bu rengi gideceğin bir kuaförün tutturabileceğini düşünüyorum.

evet yabtırdım sonunda süperr oldu sanki doğuştan sarışın doğmuşum hee :D kumralmış benım rengim daha gusel oldu ama bu resmdekinden altın sarılı kumral baya gusel parlıo :nazar:

bal köpüqü deqil bu cünkü bal köpüqü daha karamelimsi bise oluyor arkadasim yapti.. kumral tonlarinda bise qibime qeldi, küllü kumral olabilir ama ben yaptirdim küllü kumral bundan daha koyuydu.. resimdeki doqal qibi duruyor ama kuaförlere bi sor derim :)

Merak ettim canım ya ne renge boyattın?? bize de söylee

Aynı renge boyattım canım ama okul müdürü kızdı koyulaştır yoksa seneye gelme okula dedi :( şimdide guzel oldu ama demet akalının renginden oldu univde gene boyatıcam bu renge vazgeçmek yoookkk alkisalkisalkis

bu arada saçımı tamamen oriyalle açıp üstüne kumal boyadılar orta kumral ve açık kumralı karıştırdılar 1 ayda 2 kez tekrarladık ve renk tamamen oturmultu canlarım akınca bıraz daha güzel oldu açık kumral oldu altın sarısı parlıodu

Back