[/FONT] bugün eczanenın camında bella B glowing skın lighter diye bişey gördüm..bıraz araştırdım iyi bişey gıbı geldi bana...çok sevindimmŞenizŞeniz
işte hakkındaki bilgiler
Bella B Glowing Skin Lightner - Cilt lekelerinin oluşumunu önlemeye yardımcı bakım kremi SPF 25
Bella B Ürünleri ABD 'de Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları 'nın En Çok Önerdiği Cilt Ürünüdür.
Petrol ,lanolin ve paraben içermez.Hipoallerjeniktir.Hamilelik maskesinin oluşmasını önlemeye ve mevcut lekelerin görünümlerinin azalmasına yardımcı olur.Hamilelik maskesi hamilelerin %70 'inde görünür.Sadece hamilelik maskesi için değil ,aynı zamanda güneş ve yaşlılik lekeleri gibi ciltte oluşan lekelerde de görünümlerinin azalmasına yardımcı olur.25 faktörlü güneş koruyucu içeriği sayesinde güneşe karşı sürekli bir koruma sağlanmasına yardımcı olur.Ferah ve yumuşak kokuludur.
Kullanılışı ; Günde iki kez uygulanır.
İçerik ; organik aloe vera ekstresi ,su,capric trigyliceride,gliserin,buğday tohumu glisedi,çinko oksit, buğday tohumu yağı , çözülebilir kolajen,jojoba yağı,gül yağı,avakado yağı,tatlı badem yağı,pro-vitamin B5 ,zeytin yağı ,hidrolize elasrin,bal ,safran yağı ,C vitamini ,kakao yağı ,shea yağı ,mango ekstresi ,balmumu ,tocopherol (antioksidan),sodyum hydroxymethlglycinate (amino asit türevi)