Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar kendi yaptgm (doal saylabilecek ) yntemle Sa rengimi atm..Sizce nasl?

evet kakao yağı işe yarıyor 2 yıl önce zorda olsa bronzlaşablmştm bende kakaoyla..birde kuzenim baby oil (johnson&johnson) sürüyor ..o deli karartıyo aklında bulunsun cnm
bu arada o sprey hangi markann adı ne? ben blmiorm...

gliss in cnm, sarı seri. bebe yağım var ya, ama bilmiodum kararttıını. bi güneş çıksa adam gibi denicem de, nerdeyse bir aydır kapalı hava

canımmm süppppper olmus yyaa bayıldııııımmmmmm super super superrrrrrrrrr alkisalkisalkis

peki kendi saç rengin neydi canım yani papatya suyu sürmeden önce benim saçlarım koyu kumral size benimkini açar m?

cnm kendi saç rengim kumral ama koyu değil..birazda ondan dolayı doğal duruyor.. koyu kumralsa saçın bence dene cnm açılır ama ööle mucizevi bi şeklde değil bi kaç ton.. bazı yerlere daga yoğun sür papatyayı ve en az yarım saat beklet güneşte..bunu 5-6 kez yaptıgında açılma oluyor ...

saç rengin nasıl foto koysana bakalım önce ve sonra şeklinde ..a.s.

canım öncelikle süper olmuş tam benim istediğim gibi..ne kadar şanslısın saçına boya sürme sakın..saçların çok bakımlı gözüküyor mecitefendiyi nasıl kullanıyorsun ben de kullandım bi faydasını göremedim çünkü canım ??

birde canım bu alt tonlarmı senin rengin yani açık kumral oluyor sanırım

cnm evet kendi rengim açık kumral gibi... mecitefendiyi ise evde boş oldguum zaman sürüyorum saçıma .. mesela şu an var 1 saat fln beklettim şimdi yıkıcam saçımı...şurup şişesi gibi bu saç bakım yağı içine yarısı oranında zeytinyağı katıp çoğaltıyorum ben bu yağı ( hemen bitmesin die:) birde watsons tan bira özlü bir saç maskesi almştm arada ondan sürüp 5-10 dk bekletiyorum.. saçım çok ince ve kolay kırılır ...ama arada bakım yapınca sanki saçım çoğaldı gürleşti hafif arkadaşlarım farketmş :)
tavsiye ederim..
PS: şampuan olarakta st.ives 'in papatyalı şampuanını kullanıyorum doğal oldugu için.( ve jojoba lı saç kremi var ek olarak). ya doğal ve organik şelerle kafayı kırdm sanırım
ayrıca saç şekllendiriciler vea fön kullanmıyorum yıpranmaması için..taramaya bile korkuyorum kırılmasn die :)zemuszemus

ayyy çok güzel olmuş yaa doğal sarışınlar gibi olmuşsun aynı güle güle kullan harika valla tam istediğim saç rengii

Canım evet saçında az bi turunculuk olmuş
Onun nedeninide o boyanın içindeki açıcıya bağlıyorum ben !!
Yıllardır papatya suyu yaparım kendi saçımın açık tonlarını elde ederim
Bi arkadaşım dedi açıcıyı direk sür filan
bi sene öyle yapmıştım aralar turuncu gibi olmuştuu !!
Sende eğer böyle yaptıysan ondan kaynaklıdır..
Ama harika bi renk olmuş canımm

aynısı benim de başımdan geçti, ama ben peroksiti kendim keşfetmiştim. annemin boyasaını hazırlarken elime değen peroksit aynen oksijenli su gibi beyaz beyaz yaptı değdiği yeri, ben de onun da oksijenle ayni işi yapacağına kanaat getirdim ve peroksit tüpünün içinde kalanı annemin saçını boyadıktan sonra kendi saçıma sürdüm. baktım açıo, gittim marketten bi tüp de ayrı aldım, onu da sürdüm. ama çok beklettim, 24 saatten fazla, bi de güneşe fln çıktım ööle, cahillik işte. renk ii oldu olmasına, o kadar bekletince turunculuk da az oldu tabi, ama mahvoldu saçlarım,çok inceldi ve yıprandı. hep tecrübe oluo işte bu hatalar. bi daha sürer miyim, neyse büyük konuşmiimkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…