• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar kendi yaptgm (doal saylabilecek ) yntemle Sa rengimi atm..Sizce nasl?

dixie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
34
1
86
İzmir
kızlr önce saçıma bi süre kuru papatya limon karışımıyla oluşan karışımı uyguladım.3 gün gittiğim deniz de de sürdüm aynen..
ama daha çok açılmasını istiyordum ve doğal durmasını... sonra gidip açık sarı bi boya aldm ( alix avien ) ardından içindeki renk açıcıyı saçıma belli belirsiz aralara uyguladım...
röfle gbi güneşten açılmş bi görntü olmasını istiyordum..
aslında hoş oldu sanki ama saç diplerimede sürdügüm için orası tutuncu gbi duruyor:(:(

sizce bu turuncumsu renk yıkadıkç açılırmı? veya boya kullanmadan ne yapabilirm düzeltmek için saçımın önünü?
yorumlarınızı beklioyurm kızlar:):kedi
eklediğim fotoda görebilirsiniz resmi...

Eklentiler

• $DSCF0603.jpg
    $DSCF0603.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 54
çook süper olmuş bence elleme böyle kalsın resımde bı tuhaflık görünmüyo cok dogal yakışmış güle güle kullan bıde papatya suyunu cok duydum sacı yıpratıyob mu? acaba

cnm saol:):) papatya aksine saça iyi gelen bişe ..ben çok ilgili oldugum için bu tür şelere kullandım ki saççım çok ince tellidir kolay yıpranır.. hç bişe olmadı ..
ama bunu sürüp güneşe çıkıcaksın anca o şeklde açılıo..
biirde bu resmde saçımın önü pek gözkmüo bööle tuturcu gbi:( keşke boyayı sürmeseydm.. açılır mı dersn rengi?

saçın çooook güzel olmuş dixie, çok beğendim valla. ama keşke peroksit- o boyadan çıkan açıcıyı- kullanmasaydın, çok yıpratıyor saçı. ben de açarım her yaz papatyayla, ama bi yaz peroksitle açtım daha çabuk oluo diye, güneşte beklettim, 2 gün kafamda kaldı fln. o saçlar var ya, çatır çatır kurudu:( uçlarda hala 1-2 cm lik bi kısım var hatta o şekilde. bi de limon da iyi değildir saç için, çok kurutur. şimdi güneşte de bekliosun ya, güneş de kurutur. şu an çok sağlıklı gözüküyor ama ilerde çıkar hasar ortaya, o yüzden arkadaşım saçına yağ bakımıyla destek ver olur mu. haftada 1 kez, ılık zeytinyağı, susam yağı, badem yağı, karışrır, sür saçına, tak boneyi, bekletebildiğin kadar beklet ki kurumasın saçların.
sevgiler...

bi de biz göremiyoruz ama eğer seni rahatsız eden bi turunculuk varsa papatyala üstesinden gelebilirsin, açılır o kısımlar da, sarıya döner.

güle güle kullan canm çok güzel olmuş saçların çok tatlı bi rengi var:)))

kızlar çok teşekkür ederim hepinize begenince siz içim rahatladı :) Budapest'çim sağol önerilerin için .ama az katmaya çalıştım o boya kutusunda çıkan sıvıdan. 1 çorba kaşıgı anca katmışımdır.. yarım saat beklettim daha fazla tutsaydıme vet yakabilirdi saçımı..
meciefendinin saç bakım yağı var ya hani onu kullanıyorum kızlar haftada 1.. birde maske fln yapıyorum üşenmediğim zamanlarda:)

ha bir de sen güneşte tutmuşun ya ondan iyice yakmıştır.. ama tabi papatyayla güneşte durmak gerekiyor baya işe yarıyor ..hele birde tuzlu suyla birleşince yazın ohhh o bebeklerin saçı olurya sarımsı aynen öyle oluyor...Budapest çim senn dediğin gbi papatya sürücem saç diğlerime belki turuncumsu renk gider... ama yıkayıncada akar mı sizce?

tatilde elimde fısfıs şişesiyle dolaşıyorum arkadaşlarım gülüyo:D içinde çok özel saç açıcı papatyam var ;)

hayatım boya olsa akardı, ama bu senin saçının kendi rengi artık, üstünde bir boya tabakası yok, o yüzden akma olmaz, sadece açılır. sen papatyaya devam et, deniz ve güneşin de etkisiyle eminim açılacaktır. ha bi de dikkat etmemişim, peroksiti kullanış şeklin de iyiymiş, yani gölgeler atmışsın, o yüzden de çok zarar vermez. ben tamamına sürmüştüm bi de:(
bu arada mecitefendi iyi bir seçim, dediğim yağların yanında birçok yağ daha var içinde, demek ki o yüzden o kadar sağlıklı duruyomuş saçların, maşallah cnm:nazar:

tatilde elimde fısfıs şişesiyle dolaşıyorum arkadaşlarım gülüyo:D içinde çok özel saç açıcı papatyam var ;)

sen ne diosun, ben geçende solaryuma gittim, çantamda gliss in spreyli şişesiyle 1 şişe papatya suyukaydirigubbakcemile3 eşime bile sölemedim dalga geçmesin die. ilk burda itiraf ediorum:kedi:

hahaha koptum ya ben mesajını okuyunca :Dvereliniortak ... solaryuma hç gtmedim ama orda da kullandın demek papatyayı :D ;) bendede beyaz kalma takıntısı var da:) çatıda saç rengimi açarken üstüme uzun kollu şeler giyip (50 derece sıcakta ) yüzümü havluyla kapatıyorum yanmıyayım die:D
ha bu arada gliss i bende kullandm büyük umutlarla aldm ama pek işe yaramıyo.. bende avonun bi leave in conditioner ını kullanıyorum..saçım açılsın die.. eskiden röfle atmştm ( yine kendim :D) onlar uçta kaldı ama saçım inatlaştı bi gıcık oldu taranmıo uçları krem sürüorm bende durulanmayan..

ay çok konuştum ben :D

ya ben çok sevdim bu forumu.. saçım içime sinmemşti önce..bu yüzden şuraya bi fotomu koyup paylaşayım dedim ..hepiniz ne kadar çok ilgilendiniz..mutllu oldum dogrusu:)
mesaj yazan herkese teşekkr ederim arkadaşlar:)

artık daha fazla takılcam buralarda... en çok ta cilt bakımı saç ve güzellk kısımlarına yoğunlaşçam sanırsam :D
peace all..:nazar:

hahaha koptum ya ben mesajını okuyunca :Dvereliniortak ... solaryuma hç gtmedim ama orda da kullandın demek papatyayı :D ;) bendede beyaz kalma takıntısı var da:) çatıda saç rengimi açarken üstüme uzun kollu şeler giyip (50 derece sıcakta ) yüzümü havluyla kapatıyorum yanmıyayım die:D
ha bu arada gliss i bende kullandm büyük umutlarla aldm ama pek işe yaramıyo.. bende avonun bi leave in conditioner ını kullanıyorum..saçım açılsın die.. eskiden röfle atmştm ( yine kendim :D) onlar uçta kaldı ama saçım inatlaştı bi gıcık oldu taranmıo uçları krem sürüorm bende durulanmayan..

ay çok konuştum ben :D

ya beyazım normalde ama sivilce izlerim çok belli oluo, biraz kararınca gözükmüolar, o yüzden seviorum bronzlaşmayı, hatta yazın dışarı çıkarken bile kakao yağı sürüyorum:D
benim de peroksit yanıkları dolaşıodu tararken, bi de ense tarafında ne olduğunu anlayamadığım yanık gibi saçlarım var, onlar için kullanıyodum arada argan&shea yağı içeren spreyi.

Back