Saç Rengi ve Saç Boyama Kzlar fikirlerinizi alym, hadi buraya younlan ltfen :)zellikle Ankarallar.

Brave Capricorn

Şöyle yapsaydım böyle olmayacaktı diye bir şey yok
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
4.118
2.653
448
Selam arkadaşlar bu topiğe sık uğramıyordum. Taki saçlarımdan sıkılana kadar. Şimdi ben hem saç rengimi değiştirmek istiyorum hemde yıllardır gittiğim kuaförümüÇok üzgünüm çoook şu an saçım sarı yine sarı tonlarında bana yakışacak bir ton istiyorum Aldığım yorumlara göre bu saç bende çiğ duruyor. Bende bunu görebiliyorum zaten. Ama bir kuaförüm görmüyor. Hala bana aynı dip boyasını her ay atıyor.

Bana yakışanı değilde kendi kafasına eseni yapıyor. Bence ticari bir amaç güdiyor.... artık ben bunun farkında vardım.. Buraya sac rengimi gösteren bir foto eklemek isterim ama işyerindeyim bunu şu an yapamam.

Sizden ricam şöyle mesleğinde iyi, yılışık olmayan, efendi bir kuaför bilen varmı şu Ankara da bana fikir verebilsin ama ticari bir amaç gütmeden. Gelicem birazdan

Bu kadar yoğunlaşmayalım arkadaşlar... izdiham oluşuyoooo :çok üzgünüm::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ankara Sincanda Nehir Kuaför çok güzel kaliteli her renge güvence verebiliyor valla ben çok memnunum,Çok efendi çalışıyorlar

Canım saol tşk ederim ama sincan bana baya uzak kızılay.. y.mah.gibi merkezi yerler olursa iyi olacak, sincan eryaman harici olursa zamandan kazanırım.

emiliaa ben eryamandayım sincanda nerde nehir kuaförr pek bilmem sincanı ama bana yakın sayılır

bilentte paris ve she's var ikiside çoook iyidir, ayrancı tarafında beautycenter var gelinbaşımı flnda orda yaptırdım onlarda işinin ehli(aa hatta avatar resmimde kınamdan kınadaki saçımıda orası yapmıştı)

:lepi: aydınlıkevlerde belissima adında kuaför var süper yapıyor. sen oraya gidersen sana yakışan rengi kendisi bulur. tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…