Kzlar cokkk karaszm nolur b akl verin

shesnirvana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
158
1
slm oncelıkle tüm bayanlar
bı konuda cok kararsız kaldım ben ıkı yıllık pazarlama mezunuyum tek amacım dort yıllıga tamamlamak bunun için açık oğretıme kayıt oldum gcen sene ama hiç ders calısmak falan ıstemedıgımden bazı derslerı veremedım cunkü ciddiye almadım istıyorumkı normal örgün olarak bunun için dıkey gecıs sınavına hazırlanıyım ıstıyorum hemde söyle sıkı bir şekılde kurs falan dusunuyorum bunun ıcınde acık ögretımıde dondurucam ozaman tabi ama kararsız kaldım işde sımdı ben dıyelımkı gıttım kursa am dgs yı kazanamadım bir senem bosa gıtmıs olucak cok cok kotu olucak bundan korkuyorum ama bı yandanda dort yıllıga tammalamakda ıstıyorum bı karar veremedım yaa ıkı arada kaldım bı akıl verın lutfennnn kafamçokkarıştı

canım dgs gözünde büyüttüğün kadar zor bi sınav değil bence ben girmedim ama seneye erkek arkadaşım gireceği için ben soruları gözden geçirdim gayet güzel yani bence açıköğretimi her sene okuyabilirsin güzelce hazırlan dgsye kazan git derim ben hiç düşünme boşa gidecek felan die ayrıca dgsye girerken gende açıköğretim sınavlarına girme şansın yok mu ki hani boşa gitmesin derken ama iksine bir hazırlnman zor olur

asıl düşünmen gereken dikey geçiş yapabilsen bile derslerde başarılı olup olmayacağın.. Çoğu kişi bir umutla geçiyor ama belirli not ortalamasını tutturamadığı için okuldan atılıyor. Çok toz pembe değil, bence tekrara öss ye gir öyle git üniversiteye işini garantiye al.

bence öss ye harcayacağı çalışmayı derslerde harcar geçerse eğer benim fikrim bu ama konu sahibi ortada yok:ecrin_bebek:

öncelıkle cok saolun kızlar acık ogretımı devam ettırebılıyorum tabı o benım isteğime kalmış ama tamamen kendımı dgs ye vermek ıstıyorum oyuzdende acık ogretımı dondurmak ıstıyorum össyi düşünmüyorum eger olursa dgs daha mantıklı gelıyo bana evet soruları cok zor degıl ozellıkle sozelıme cok guvenyorum sayısaldanda bıseyler yapabılırsem zor olmıcak kazanmam bunun için kursa gıtmek ıstıyorum daha ıyı hazırlanıyım dıye ama ısde hem kursa gidip hemde kazanamazsam o zaman yıkılırım ben yaa mafoldumben

benim kendi şahsi fikrim aöf oku derim...
dershaneye vereceğin parayı harç paran yap...
tek fark evde kendin çalışıyorsun...
DGS nin bir avantajı kalmadı artık
örgünde okuyanla AÖF bitiren aynı diplomayı alıyor
ben örgündede üniversitede bitirdim.
AÖF de hiç küçümsenecek bir üniversite değil ciddiye alınmadı
taktirde okul uzayıp duruyor en sonunda atılıyorsun...
zaten hepimiz aynı gemideyiz iş var mı hayır yok...

Son düzenleme:
haklısın canım ama şu varkı acık oğretimede hiç çalışasım yok yaa :sinifsinif: cogu dersdende kalmısım zaten bu gıdısle acık ogretımde bıtmez benım norlam okul olursa bıtırırım ben hemen o konuda guvenıyorum kendıme offf yaaa allahım sen yardım et banada söyle hayırlı olana karar veriyim :sinifsinif:

haklısın canım ama şu varkı acık oğretimede hiç çalışasım yok yaa :sinifsinif: cogu dersdende kalmısım zaten bu gıdısle acık ogretımde bıtmez benım norlam okul olursa bıtırırım ben hemen o konuda guvenıyorum kendıme offf yaaa allahım sen yardım et banada söyle hayırlı olana karar veriyim :sinifsinif:

eğer imkanınızda varsa dgs ye hazırlanıp tekrar kursa gideceğinize açıköğretim kursuna gidin derim...hem tekrar sınava girme gibi zaman kaybı olmaz hemde başarıyla sınıf geçersiniz...çevremdende gördüğüm kadarıyl akurslar düzgün takip edildiği zaman özellikle yıl kaybı olmuyor sınıf direk geçiliyor...

eğer imkanınızda varsa dgs ye hazırlanıp tekrar kursa gideceğinize açıköğretim kursuna gidin derim...hem tekrar sınava girme gibi zaman kaybı olmaz hemde başarıyla sınıf geçersiniz...çevremdende gördüğüm kadarıyl akurslar düzgün takip edildiği zaman özellikle yıl kaybı olmuyor sınıf direk geçiliyor...

haklısın canım eğer acık ogretımeden ıyı çalıssam gecerdım zaten ama bı yandandada içimde hep kalıcak en son olmadı yazı tura atıp karar verıcem valla böyle gıderse

X