Kzlar Bursada hangi Doktor? Yardm

eslemnur

oğlum tatlı meleğim benim
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
540
0
Arkadaşlar BEN ŞUAN CENK BEYİN HASTASIYIM ARIYORUM DOĞRU DÜZGÜN İLGİLENMİYOR şevkete gönderiyorum orası zaten malum hiç bakmıyolar geçenlerde bebeğin kalp atıiını duyamadı ebe ve umurunda bile değildi çarşamba günü gelirsin diyo o kadar ısrar ettim ultrasyna bile sokmadı beni zübeydeye gittimhemen baktılar öylelelikle ALLAH şükür bebeğim iyimiş ve özel bahar hastanesi gönül hanım düşünüyorum yada zübeyde hanım yada cenk iyimidir bana yardım edermisiniz bu konuda ilk hamileliğimve çokendişeliyim özel baharda gönül hanımı hiç gitmedim oda 17 temmuza randevu verdi benimle paylaşırmısınız...

Bursa Doktorları hakkında birkaç topic var canım burda araştır..Link bulursam yazarım sana.

Onlara bak..
Aslında Cenk Aşkalli iyi bir doktordur ama neden öle oldu anlamadım ben de..

Bir de doğumu nerde yapacaksın özel mi sigorta falan mı, onlara göre de doktor seçmen lazım biliyorsun...
[/B]

iyidoktorun olduğu yerde arkadaşım cenk ewet iyi diye biliyodum bende ama inan muayanesine çağırmaktan aciz geldi bana korkuyorumilk gebeliğim ve hiç içimi rahatlatmıyor sorarsam oda evet haytır diyerek çokyoğun buarada

kızlar neree nasıl taşıyayım onuda bilmiyorum bilsem açmazdımamayardımcıolursunuzburası diyerek açmıştım

X